Yüklemeye çalıştığınız yazılım sizin tv ye ait değilse yüklenme gerçekleşmez hatta çökme riski bile var. Yazılımın doğru olduğuna eminseniz tv yi önce ilk kuruluma dönderin sonra yükleme yapın.yazılımlar neden yüzde 80 den sonra gitmiyor
Yüklemeye çalıştığınız yazılım sizin tv ye ait değilse yüklenme gerçekleşmez hatta çökme riski bile var. Yazılımın doğru olduğuna eminseniz tv yi önce ilk kuruluma dönderin sonra yükleme yapın.yazılımlar neden yüzde 80 den sonra gitmiyor
Yüklemeye çalıştığınız yazılım sizin tv ye ait değilse yüklenme gerçekleşmez hatta çökme riski bile var. Yazılımın doğru olduğuna eminseniz tv yi önce ilk kuruluma dönderin sonra yükleme yapın.
0.69.20 yüklenebilir.![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hangi versiyon uygun olur teşekkürler
Eyvallah ustam suan dediğin gibi yaptim guncelleme oldu allah razi olsun birde netfilix yükleyince. Tamam olucak0.69.20 yüklenebilir.
Öncesinde menü 4725 yapıp diagnostic içinde Factory reset var , TV yi resetleyip tekrardan kurun sonra güncellemeyi yap
Videosu mevcut bakarak yaparsın ?Eyvallah ustam suan dediğin gibi yaptim guncelleme oldu allah razi olsun birde netfilix yükleyince. Tamam olucak
Mb 120 2.63 sonraki yazılım varmı
Güncel yazılımı yok olduğu gibi kullanacaksınız. Ayrıca donanım da yetersiz![]()
arkadaşlar kusura bakmayın, yıllardır neredeyse her türlü teknolojiye uzağım. belki taş devrinden oldu ama çok uzun zamandır dokunulmamış bir yere el uzatmam için yardımınızı rica ediyorum. şimdiden teşekkürler. tv vestel 47pf8080 led
şuan güncel versiyon yüklüÜstadlar merhaba cihazım toshiba mb211 v1 sitede olan en son yazılımı yükledim, fakat cihazda kulaklık giriş yerine fişi taktığım zaman hoparlörlerden ses gelmeye devam ediyor bu bir sorunu, diğer sorun kumandadan kapatma düğmesine bastığımda bazen uzun bir süre 25-30 dakika sürebiliyor yeşil kırmızı yanıyor ve kendini kapatmıyor aldığımdan beri böyle bir sıkıntı mevcut yazılım güncellemesi ile düzelmedi daha güncel Bir yazılım bulma şansımız var mı defalarca reset attım ama düzelmedi core yazılım atmakmı gerekli tesekkurler
![]()
anakart vs. donanım değişimi ile yol alabilmek mümkün müdür?Güncel yazılımı yok olduğu gibi kullanacaksınız. Ayrıca donanım da yetersiz
Tft panele , güç kartına , iç kablolara uygun anakart bulmak gerekir.anakart vs. donanım değişimi ile yol alabilmek mümkün müdür?
Tft panele , güç kartına , iç kablolara uygun anakart bulmak gerekir.