mb130 v3 için en yeni yazılımın linkini atar mısınız?
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
carbon olan vestel, regal seg vs titanyum, toshiba ise toshiba yüklemelesiniz.mb130 v3 için en yeni yazılımın linkini atar mısınız?
teşekkür ederim.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
carbon olan vestel, regal seg vs titanyum, toshiba ise toshiba yüklemelesiniz.
Tv nin arka kapağındaki barkodun resmini buraya ekleyiniz.arkadaşlar vestel 40 fb 5050 tv var logo ekranında takılıp kalıyor . Yazılım ile düzelir mi neler yapmam lazım
. Servisi aradım yarına kadar sürem var garantim bitik boş yere para ödemeyelim yapabileceğimiz bir şey ise . Lütfen acil yardım.
vpaz 20273543
pnl 23396931
Resim bulanık ama eski bir TV yazılım ile bir değişiklik olmayacaktır. Cihazda sorun yoksa ellemeyin
bunun yazılım varmi
Resim bulanık ama eski bir TV yazılım ile bir değişiklik olmayacaktır. Cihazda sorun yoksa ellemeyin
Mb82 ana kart ama sizdekinden eski sürüm burada yüklü. Ayarlar kaynak ayarlarında hdmı 2 kapalı olabilir mi ?
sorunum hdmi2 görmüyor menüde olan girişi ekranda yok sıfırlama yaptım yinede cikmadi
kapalı değil kontrol ettim eski sürüm mb82 yüklesem sorun cikarmiMb82 ana kart ama sizdekinden eski sürüm burada yüklü. Ayarlar kaynak ayarlarında hdmı 2 kapalı olabilir mi ?
Çıkacağını sanmıyorumkapalı değil kontrol ettim eski sürüm mb82 yüklesem sorun cikarmi
evet çıkmadı neden ki sorun nedir bozukmuÇıkacağını sanmıyorum
Profili TV'den nasıl kaydedeceğinizi biliyor musunuz?evet çıkmadı neden ki sorun nedir bozukmu
evet biliyorumProfili TV'den nasıl kaydedeceğinizi biliyor musunuz?