Tv donanımsal yetersizlik nedeniyle smart ömrünü tamamladı çalışıyorsa yazılım yüklemeye çalışmayın olduğu gibi kullanın hiç bir yenilik yok.Merhabalar benim televizyonum vestel 40pf7070 hangi yazılımı yüklemeliyim bulamadım
![]()
Tv donanımsal yetersizlik nedeniyle smart ömrünü tamamladı çalışıyorsa yazılım yüklemeye çalışmayın olduğu gibi kullanın hiç bir yenilik yok.Merhabalar benim televizyonum vestel 40pf7070 hangi yazılımı yüklemeliyim bulamadım
![]()
dün güncel bir yazılım geldi ama biz fark göremedikSelam dostlar yazlık güncel mi yapmam gereken birsey varmı iyi günler![]()
Benim TV ye gelmedi nasıl güncelledim yardımcı olurmusunuzdün güncel bir yazılım geldi ama biz fark göremedik
17mb230 Yeni Yazılım
merhaba, yeni piyasaya çıkmış olan mb230 kartla beraber gözler güncellemesine çevrildi, Yeni güncellemeye erişebildik, Ama şunu hatırlatalım bu model kart yenidir, sorun var ise servisten destek alınız. gelelim güncellemeye; Vestel her zamanki gibi ne değişiklik olduğunu belirtmedi. Yazılım...tavsiyeforumu.com
İlk sayfada herşey mevcut okuyarak yapabilirsinizBenim TV ye gelmedi nasıl güncelledim yardımcı olurmusunuz
rardan çıkardın mı ?Arkadaslar merhaba vestel 50ub8300 mb120 yazılım güncellemek istedim sitedeki anlatımı adım adım uyguladım güncelleme istiyormusunuz kısmında evet dedikten sonra "yazılım güncellemesi başarısız oldu" diyor neden olabilir sitedeki son sürüm olan MB120_carbon 2.45.32.0 indirmiştim ondan kaynaklanabilir mi ?
Yazılım yükleme anlatımının olduğu bölümde son kısmı atlamışım usb 3.0 flash bellekle denem yapmıştım değiştirdim oldu. teşekküür ederim detaylı ve güzel anlatım için.Arkadaslar merhaba vestel 50ub8300 mb120 yazılım güncellemek istedim sitedeki anlatımı adım adım uyguladım güncelleme istiyormusunuz kısmında evet dedikten sonra "yazılım güncellemesi başarısız oldu" diyor neden olabilir sitedeki son sürüm olan MB120_carbon 2.45.32.0 indirmiştim ondan kaynaklanabilir mi ?
merhaba,Merhaba, arka kapak resmini yüklediğim Vestel marka tv de youtube kullanamıyorum.Yeni bir yazılım varmıdır, yazılımını gönderebilir misiniz? Teşekkürler...
![]()
![]()
Teşekkür ederim.merhaba,
mb70 ana kart, ne yazikki donanım yeersiz
android box almanızı öneririm. güncelleme ile bir çözüm olmaz eski tv