Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

model numaranizi paylastiniz,seri numarasi tv nizin arkasinda olan beyaz etikette yazar.

8232EE44-80AF-4AAB-96AD-E2AD35B4C3AB.jpg

ado hocam merhaba
mb130 çekirdek yazılım yüklerken %58 de kaldı yüklemeye devam etmedi.acaba neden olmuş olabilir , cihaz mb130 anakarta sahip.
Hello to, I hope that we will solve problem with youtube.
Thanks in advice!

merhaba benim Vestel tv kendi kendine açılıyor,işten eve geldiğimde açılmış buluyorum,ekran siyah görüntü yok fakat ses geliyor..kumandadan tekrar kapatıyorum ve açtığımda normale dönüyor,ayrıca her yeniden açtığımda sesi tekrar kapattığımdaki seviyeye getirmek zorunda kalıyorum.bu durumu düzeltmek için yazılımmı atmam gerekiyor çünki menülerden ayarlıyamıyorum..yazılım atılacaksa hangi yazılımı atmam gerekecek.şimdiden tşk..

vestelb7c42c70f26ef066.jpg

merhaba benim Vestel tv kendi kendine açılıyor,işten eve geldiğimde açılmış buluyorum,ekran siyah görüntü yok fakat ses geliyor..kumandadan tekrar kapatıyorum ve açtığımda normale dönüyor,ayrıca her yeniden açtığımda sesi tekrar kapattığımdaki seviyeye getirmek zorunda kalıyorum.bu durumu düzeltmek için yazılımmı atmam gerekiyor çünki menülerden ayarlıyamıyorum..yazılım atılacaksa hangi yazılımı atmam gerekecek.şimdiden tşk..

vestelb7c42c70f26ef066.jpg
İlk sayfada bulunan 137 mb82 güncellemeyi deneyiniz.
Ayrıca ekranda çizgi oluşmuş sanırım

İlk sayfada bulunan 137 mb82 güncellemeyi deneyiniz.
Ayrıca ekranda çizgi oluşmuş sanırım

evet 2 adet dikey çizgi ortaya çıktı.bilgi için tşk.deneyeceğim...gelişmeyi foruma yazarım..

harika
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

harika

Son düzenleme:
Adem bey Vestel 40UD8400 40 İnç 102 Ekran 4K Smart Uydu LED televizyonuma uygun son yazılım linki ile ilgili bilgi verirmisiniz. Teşekkür ederim 1584539222 @rindimahfuz, @Adem Helvacı

@rindimahfuz, @fikoloji

Adem bey Vestel 40UD8400 40 İnç 102 Ekran 4K Smart Uydu LED televizyonuma uygun son yazılım linki ile ilgili bilgi verirmisiniz. Teşekkür ederim 1584539222 @rindimahfuz, @Adem Helvacı

@rindimahfuz, @fikoloji
acaba, çekirdekmi tam yazılım mı yapmam gerekir.

@rindimahfuz, @fikoloji

Son düzenleme:

@rindimahfuz, @fikoloji

acaba, çekirdekmi tam yazılım mı yapmam gerekir.

@rindimahfuz, @fikoloji
Merhaba
Menü 4725 yapıp çıkan resmi eklermisiniz

MERHABA 32 INC LED TV DE LEDLER YANIYOR ACILIYOR FAKAT OSD YOK SORUN ILE ILGILI YAZILIM MEVCUTMUDUR YARDIMLARINIZI RİCA EDERİM

1559541e9e04cf197bc.jpg

156.jpg

Geri
Üst Alt