hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
model numaranizi paylastiniz,seri numarasi tv nizin arkasinda olan beyaz etikette yazar.HI LEVEL49DLK08
model numaranizi paylastiniz,seri numarasi tv nizin arkasinda olan beyaz etikette yazar.HI LEVEL49DLK08
model numaranizi paylastiniz,seri numarasi tv nizin arkasinda olan beyaz etikette yazar.
Hello to, I hope that we will solve problem with youtube.ado hocam merhaba
mb130 çekirdek yazılım yüklerken %58 de kaldı yüklemeye devam etmedi.acaba neden olmuş olabilir , cihaz mb130 anakarta sahip.
Sunny üretimi bu ne yazikki yardımcı olamıyoruz
Teşekkürler17MB140 Titanium Menü Çekirdek yazılım
[Gizli İçerik]
17Mb140 Carbon menü Çekirdek yazılım
[Gizli İçerik]
İlk sayfada bulunan 137 mb82 güncellemeyi deneyiniz.merhaba benim Vestel tv kendi kendine açılıyor,işten eve geldiğimde açılmış buluyorum,ekran siyah görüntü yok fakat ses geliyor..kumandadan tekrar kapatıyorum ve açtığımda normale dönüyor,ayrıca her yeniden açtığımda sesi tekrar kapattığımdaki seviyeye getirmek zorunda kalıyorum.bu durumu düzeltmek için yazılımmı atmam gerekiyor çünki menülerden ayarlıyamıyorum..yazılım atılacaksa hangi yazılımı atmam gerekecek.şimdiden tşk..
İlk sayfada bulunan 137 mb82 güncellemeyi deneyiniz.
Ayrıca ekranda çizgi oluşmuş sanırım
acaba, çekirdekmi tam yazılım mı yapmam gerekir.Adem bey Vestel 40UD8400 40 İnç 102 Ekran 4K Smart Uydu LED televizyonuma uygun son yazılım linki ile ilgili bilgi verirmisiniz. Teşekkür ederim 1584539222 R rindimahfuz, Adem Helvacı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
R rindimahfuz, F fikoloji
MerhabaAdem bey Vestel 40UD8400 40 İnç 102 Ekran 4K Smart Uydu LED televizyonuma uygun son yazılım linki ile ilgili bilgi verirmisiniz. Teşekkür ederim 1584539222 R rindimahfuz, Adem Helvacı
acaba, çekirdekmi tam yazılım mı yapmam gerekir.
ful yazılımı deneyin düzelmezse anakart yada panel kaynaklı olabilir.MERHABA 32 INC LED TV DE LEDLER YANIYOR ACILIYOR FAKAT OSD YOK SORUN ILE ILGILI YAZILIM MEVCUTMUDUR YARDIMLARINIZI RİCA EDERİM