Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

O Çevrimdışı

omerbostan

Yeni Üye
30 May 2023
8
42
55' Yazılım verildi diğer tv ye yüklemeye çalışmayın çöker yazılımın olduğu yerde yükleme açıklaması var.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

55' Yazılım verildi diğer tv ye yüklemeye çalışmayın çöker yazılımın olduğu yerde yükleme açıklaması var.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Evet size çok çok teşekkür ediyorum. Aynen sizin dediğiniz gibi oldu. 50" olan için vestelden yazılım almıştım. Sizden aldığım 55" olanıda yaptım. Aslında olmuş ama yazılım atıldıktan sonra sizin dediğiniz gibi tekrardan sıfırdan ilk kurulum yapmak gerekiyormuş. Sizin dediğinizi yapınca iş çözüldü. Yazılımdan sonra benim tv modeli için kesin olan tekrardan ilk kurulum şart. Vestel servis sadece aç kapa yap demişti ondan olmamış. Onlarda bu işi tam bilmiyor sizin gibi. Sizden ve emeği geçen herkesten tekrar tekrar teşekkür ederim. Herkese saygılar selamlar hayırlı cumalar dilerim.

Vestel-Kulaklik.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Evet size çok çok teşekkür ediyorum. Aynen sizin dediğiniz gibi oldu. 50" olan için vestelden yazılım almıştım. Sizden aldığım 55" olanıda yaptım. Aslında olmuş ama yazılım atıldıktan sonra sizin dediğiniz gibi tekrardan sıfırdan ilk kurulum yapmak gerekiyormuş. Sizin dediğinizi yapınca iş çözüldü. Yazılımdan sonra benim tv modeli için kesin olan tekrardan ilk kurulum şart. Vestel servis sadece aç kapa yap demişti ondan olmamış. Onlarda bu işi tam bilmiyor sizin gibi. Sizden ve emeği geçen herkesten tekrar tekrar teşekkür ederim. Herkese saygılar selamlar hayırlı cumalar dilerim.

Vestel-Kulaklik.jpg
Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Güle güle kullanın.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804

Vestel-Kulaklik.jpg
Rica ederim. Hayırlı olsun.

M Çevrimdışı

mahmuder

Yeni Üye
2 May 2020
12
52
Vestel 4K 55UB6300 55 marka tv nin görüntüsü çok mat renkleri seçilmiyor. Aldım günden beri böyle. Satmaya karar verdim alıcıyada görüntü soluk ve mat geldi. Ürün bilgisi aşağıdaki gibidir. Saygılarımla.
SN: 7819490 700220
MODEL NO: 4K 55UB6300 55" LED TV

IMG_20230602_195144.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt