tekrardan yetki verildi. sonucu mutlaka bildirin
Sonucu mutlaka bildireceğim fakat dosyayı indirme yetkim halen olmadığından indirip deneyemedim maalesef hocam. e-mail veya wetransfer vb ile ilerleyebilir miyiz?
MB95 vestelin en riskli kartlarından birisidir ,çalıştığı sürece ellenmemeli ,bozulunca geri dönüşü çok zordur ,en iyisi ucuz yollu bir box almanı tavsiye ederimslm hocam benim sorunum şu app uygulamasına girince uggulamar rsim makinası gibi görünüyor amlemleri yok nasıl yapmam lazım yazılımla olurmu V.3.6.2.H (MB95) BUNA HANGİ YAZILIM OLUR İLGİ ALAKANA TŞK EDERİM
MERHABA hocam şimdi hiç bir çaresi yok mu bu model tv nin app store açılmıyor yazılımla günceleştirme olmazmı cevabınız için tşk ederim varsa uygun yazılım linki minnaktar kalırım saygılarımlaMB95 vestelin en riskli kartlarından birisidir ,çalıştığı sürece ellenmemeli ,bozulunca geri dönüşü çok zordur ,en iyisi ucuz yollu bir box almanı tavsiye ederim
İnan yok desem yeridir,bende de eski kartlı tv var hem de 2 adet ,birinde kablotv kullanıyoruz ,diğerinde çanak anten + android uydu alıcısı ,yani ikisinin de smartlarını tamamen kapattımMERHABA hocam şimdi hiç bir çaresi yok mu bu model tv nin app store açılmıyor yazılımla günceleştirme olmazmı cevabınız için tşk ederim varsa uygun yazılım linki minnaktar kalırım saygılarımla
yani tv ölü diyorsunuz((((İnan yok desem yeridir,bende de eski kartlı tv var hem de 2 adet ,birinde kablotv kullanıyoruz ,diğerinde çanak anten + android uydu alıcısı ,yani ikisinin de smartlarını tamamen kapattım
Çalışan tvye "ölü" demem ,ben de 2 adet "ölü tv" var o zamanyani tv ölü diyorsunuz((((
Tv eski bir ana karta sahip ve günümüz teknolojisine göre donanımsal olarak yetersiz kaldı. Bende aynı ana kartlı tv den kullanıyorum görüntüsü ve paneli (LG) Güzel olduğu için yeni tv alma işine girişmedim android box aldım.MERHABA hocam şimdi hiç bir çaresi yok mu bu model tv nin app store açılmıyor yazılımla günceleştirme olmazmı cevabınız için tşk ederim varsa uygun yazılım linki minnaktar kalırım saygılarımla
tşk ederim geri dünüşünüz içinbir alt sürümedemi güncellenmez yaniTv eski bir ana karta sahip ve günümüz teknolojisine göre donanımsal olarak yetersiz kaldı. Bende aynı ana kartlı tv den kullanıyorum görüntüsü ve paneli (LG) Güzel olduğu için yeni tv alma işine girişmedim android box aldım.
CRT mi kaldı Allah aşkına. Hem CRT kaliteli ve sağlıklı değil. Led TV ile CRT ekran karşılaştıralamaz bile.Abicim TV üreticileri de zaten CRT kalitesini yakalayamadıklarını ve yakalayamayacaklarını biliyorlar lakin pazara yeni ürün tamponlamazlarsa ayakta duramayacaklarını da biliyorlar.
Her şey pazar meselesi anlayacağın. :kıskıs:
2017 Yılında yazılmış bir yazıCRT mi kaldı Allah aşkına. Hem CRT kaliteli ve sağlıklı değil. Led TV ile CRT ekran karşılaştıralamaz bile.