Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
I have problems too

Screenshot-1f380240869e870d4.png
Sota Sota sorun var ilgilenir misin.

F Çevrimdışı

fraktin

Yeni Üye
30 Mar 2023
4
39
slm hocam benim sorunum şu app uygulamasına girince uggulamar rsim makinası gibi görünüyor amlemleri yok nasıl yapmam lazım yazılımla olurmu V.3.6.2.H (MB95) BUNA HANGİ YAZILIM OLUR İLGİ ALAKANA TŞK EDERİM

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,765
65
slm hocam benim sorunum şu app uygulamasına girince uggulamar rsim makinası gibi görünüyor amlemleri yok nasıl yapmam lazım yazılımla olurmu V.3.6.2.H (MB95) BUNA HANGİ YAZILIM OLUR İLGİ ALAKANA TŞK EDERİM
MB95 vestelin en riskli kartlarından birisidir ,çalıştığı sürece ellenmemeli ,bozulunca geri dönüşü çok zordur ,en iyisi ucuz yollu bir box almanı tavsiye ederim :ok

F Çevrimdışı

fraktin

Yeni Üye
30 Mar 2023
4
39
MB95 vestelin en riskli kartlarından birisidir ,çalıştığı sürece ellenmemeli ,bozulunca geri dönüşü çok zordur ,en iyisi ucuz yollu bir box almanı tavsiye ederim :ok
MERHABA hocam şimdi hiç bir çaresi yok mu bu model tv nin app store açılmıyor yazılımla günceleştirme olmazmı cevabınız için tşk ederim varsa uygun yazılım linki minnaktar kalırım saygılarımla

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,765
65
MERHABA hocam şimdi hiç bir çaresi yok mu bu model tv nin app store açılmıyor yazılımla günceleştirme olmazmı cevabınız için tşk ederim varsa uygun yazılım linki minnaktar kalırım saygılarımla
İnan yok desem yeridir,bende de eski kartlı tv var hem de 2 adet :) ,birinde kablotv kullanıyoruz ,diğerinde çanak anten + android uydu alıcısı ,yani ikisinin de smartlarını tamamen kapattım :ok

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
Tv eski bir ana karta sahip ve günümüz teknolojisine göre donanımsal olarak yetersiz kaldı. Bende aynı ana kartlı tv den kullanıyorum görüntüsü ve paneli (LG) Güzel olduğu için yeni tv alma işine girişmedim android box aldım.

F Çevrimdışı

fraktin

Yeni Üye
30 Mar 2023
4
39
Tv eski bir ana karta sahip ve günümüz teknolojisine göre donanımsal olarak yetersiz kaldı. Bende aynı ana kartlı tv den kullanıyorum görüntüsü ve paneli (LG) Güzel olduğu için yeni tv alma işine girişmedim android box aldım.
tşk ederim geri dünüşünüz içinbir alt sürümedemi güncellenmez yani

I Çevrimdışı

iskenderbey2023

Yeni Üye
24 Mar 2023
1
45
Abicim TV üreticileri de zaten CRT kalitesini yakalayamadıklarını ve yakalayamayacaklarını biliyorlar lakin pazara yeni ürün tamponlamazlarsa ayakta duramayacaklarını da biliyorlar.

Her şey pazar meselesi anlayacağın. :kıskıs:
CRT mi kaldı Allah aşkına. Hem CRT kaliteli ve sağlıklı değil. Led TV ile CRT ekran karşılaştıralamaz bile.

Geri
Üst Alt