ici bos olan bir starturl dosyasi yükleyin normale dönmesi lazim smart portalin..Yazilim guncellemesi yaptiktan sonra smart uygulamalar kisminda uygulama indirme uygulamasina giris yapmamakta, var olan uygulamalar calisyor ancak yeni uygulama indiremiyor store uygulamasina giris yapamiyorum, ayrica uygulama indiremedigim icin start url uzerinden giris yapabilmek icin dosya yukledim ve şuan programlarin oldugu bolume de giris yapamiyorum, eski ayarlara cevirmek icin full surum kurulum yapmak istiyorum yardimci olursaniz
Dogrudur hocam bu şekilde çözüldü sagolun, ancak Wewd App Store giris yapamiyorum acilmiyorici bos olan bir starturl dosyasi yükleyin normale dönmesi lazim smart portalin..
Yazılım verildi.Yazilim guncellemesi yaptiktan sonra smart uygulamalar kisminda uygulama indirme uygulamasina giris yapmamakta, var olan uygulamalar calisyor ancak yeni uygulama indiremiyor store uygulamasina giris yapamiyorum, ayrica uygulama indiremedigim icin start url uzerinden giris yapabilmek icin dosya yukledim ve şuan programlarin oldugu bolume de giris yapamiyorum, eski ayarlara cevirmek icin full surum kurulum yapmak istiyorum yardimci olursaniz
Rica ederim.Teşekkürler
menü 4725 yapip cikan görseli paylasir misiniz? birde hangi yazilimi indirdiniz?Televiyonum mb98 sitedeki linkten mb97-98yazılımını indirdim güncelleme yaparken fail hatası alıyorum yardımcı olurmusunuz?
menü 4725 yapip cikan görseli paylasir misiniz? birde hangi yazilimi indirdiniz?
Yükleme islemini indirme dosyasinin bulundugu yönergelere göremi yapiyorsunuz?,islem yapilacak dosyayi bulamadigi veya bir hata oldugu uyarisi geliyor..
Hocam dün 2 dosya indirdigim icin, yetki verdiginiz halde full yazilimi indiremedim, 24 saat sure icinde indirebilirsiniz seklinde mesaj gelmisti ancak, zamani beklemek zorunda kaldigimiz icin şimdi indirmeye calistigimda tekrar yetki izni istiyor yardimci olabilir misiniz.Yazılım verildi.
indirme yetkinizi yükselttim dosyayı indirdikten tekrar düzelteceğim.Hocam dün 2 dosya indirdigim icin, yetki verdiginiz halde full yazilimi indiremedim, 24 saat sure icinde indirebilirsiniz seklinde mesaj gelmisti ancak, zamani beklemek zorunda kaldigimiz icin şimdi indirmeye calistigimda tekrar yetki izni istiyor yardimci olabilir misiniz.
Sagolun hocam.indirme yetkinizi yükselttim dosyayı indirdikten tekrar düzelteceğim.