Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

E Çevrimdışı

emreklc25

Yeni Üye
20 Mar 2023
7
22
Yazilim guncellemesi yaptiktan sonra smart uygulamalar kisminda uygulama indirme uygulamasina giris yapmamakta, var olan uygulamalar calisyor ancak yeni uygulama indiremiyor store uygulamasina giris yapamiyorum, ayrica uygulama indiremedigim icin start url uzerinden giris yapabilmek icin dosya yukledim ve şuan programlarin oldugu bolume de giris yapamiyorum, eski ayarlara cevirmek icin full surum kurulum yapmak istiyorum yardimci olursaniz

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Yazilim guncellemesi yaptiktan sonra smart uygulamalar kisminda uygulama indirme uygulamasina giris yapmamakta, var olan uygulamalar calisyor ancak yeni uygulama indiremiyor store uygulamasina giris yapamiyorum, ayrica uygulama indiremedigim icin start url uzerinden giris yapabilmek icin dosya yukledim ve şuan programlarin oldugu bolume de giris yapamiyorum, eski ayarlara cevirmek icin full surum kurulum yapmak istiyorum yardimci olursaniz
ici bos olan bir starturl dosyasi yükleyin normale dönmesi lazim smart portalin..

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,021
Yazılım verildi.

K Çevrimdışı

kayra123

Yeni Üye
21 Mar 2023
2
23
Televiyonum mb98 sitedeki linkten mb97-98yazılımını indirdim güncelleme yaparken fail hatası alıyorum yardımcı olurmusunuz?

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

kayra123

Yeni Üye
21 Mar 2023
2
23
menü 4725 yapip cikan görseli paylasir misiniz? birde hangi yazilimi indirdiniz?

13rft.jpg

Buradan indirdim:https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/mb97-98.16/

E Çevrimdışı

emreklc25

Yeni Üye
20 Mar 2023
7
22
Yazılım verildi.
Hocam dün 2 dosya indirdigim icin, yetki verdiginiz halde full yazilimi indiremedim, 24 saat sure icinde indirebilirsiniz seklinde mesaj gelmisti ancak, zamani beklemek zorunda kaldigimiz icin şimdi indirmeye calistigimda tekrar yetki izni istiyor yardimci olabilir misiniz.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772
Hocam dün 2 dosya indirdigim icin, yetki verdiginiz halde full yazilimi indiremedim, 24 saat sure icinde indirebilirsiniz seklinde mesaj gelmisti ancak, zamani beklemek zorunda kaldigimiz icin şimdi indirmeye calistigimda tekrar yetki izni istiyor yardimci olabilir misiniz.
indirme yetkinizi yükselttim dosyayı indirdikten tekrar düzelteceğim.

Geri
Üst Alt