teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Tamam tamam,böyle kocaman foto koymak hiiiiiç iyi olmadı bikere.Ben sana "kocaman foto at" demedimki,hadi yaşlıyım falan ama gözlerim faltaşı gibi
Ben board değil de farklı yere baktım.
Tamam tamam,böyle kocaman foto koymak hiiiiiç iyi olmadı bikere.Ben sana "kocaman foto at" demedimki,hadi yaşlıyım falan ama gözlerim faltaşı gibi
Ben board değil de farklı yere baktım.
Hayır ,aynı profile bakmıyoruz ,ben by_trolun verdiğie bakıyorum,sen benim verdiğime bakıyorsun
Biz ayni profile baktigimizdan eminmiyiz ? konuyuda epey dagittik bu arada
Seni :Hayır ,aynı profile bakmıyoruz ,ben by_trolun verdiğie bakıyorum,sen benim verdiğime bakıyorsun
Tv den almıştım.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Hayır ,aynı profile bakmıyoruz ,ben by_trolun verdiğie bakıyorum,sen benim verdiğime bakıyorsun
Beni de şaşırttınızSeni :
Önemli - Vestel toolbox "Prime video" ve "Amazon Alexa" seçenekli toolbox dosyası...
Sevgili EXcomZkko dostumun bulduğu: https://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-mesaj-guncel-vestel-hi-level-nexon-seg-telefunken-tv-yazilim-modlama.898/page-72#post-117340 ve Sevgili Alonzo22 abimin editleyip yolladığı ve artık seçim menüsünde "Prime video" yu görebileceğiniz toolbox update edilmiş...tavsiyeforumu.com
alayım ,orası benim konum
Google translate17mb110s kurtarma yazılımı lazım rica etsem
Google translatearka kapak resmini atsam ful yazılım verebilirmisiniz
Hiç bir zaman olmadı.17mb110s kurtarma yazılımı lazım rica etsem
By_Trol merhaba verdiğiniz yazılımı attım ama bu şekil hata veriyor :(Diğer konuda size yazılım verildi.
Selam adem ustam elimde vestel 17mb140 logo açılıp beli bir süre sonra kapanıyor bu model için full yazılım lazım varsa yardımcı olurmusunuz kolay gelsinSelamlar;
Kullandığınız belleğin veri aktarım hızını kontrol ediniz.
Dosya ayıklama esnasında (Extract) sorun olup olmadığı önemli
Kolay kolay sorun yaşanmaz yükleme sırasında, sorun devam ediyorsa bilgi veriniz önce full atıp üzerine upgrade etmeyi deneriz.
Google translate:Selam adem ustam elimde vestel 17mb140 logo açılıp beli bir süre sonra kapanıyor bu model için full yazılım lazım varsa yardımcı olurmusunuz kolay gelsin