blackstar13
Yeni Üye
Kafam çok karıştı. Youtube düzgün çalışmıyor araştırmalarım sonucu burayı buldum. TV markası Regal hangi yazılım güncellemesini kullanmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
@By_Trol ,@TEKNOwest ,@fikolojiKafam çok karıştı. Youtube düzgün çalışmıyor araştırmalarım sonucu burayı buldum. TV markası Regal hangi yazılım güncellemesini kullanmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
![]()
Düzgün çalışmıyor dan kastınız nedir.Kafam çok karıştı. Youtube düzgün çalışmıyor araştırmalarım sonucu burayı buldum. TV markası Regal hangi yazılım güncellemesini kullanmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
![]()
Cevap yazıldı.merhaba hocam benim tv mb91 bunun için link alabilirmiyim ? bir serial noya nereden bakacağım ? yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmlar
Yanıtınız için teşekkür ederim. Mesela 1 saatlik vidyo izliyicem görüntü donuyor devam etmesinin tek bulduğum yolu home tuşuna basmak bir iki saniye sonra devam ediyor ama bir süre sonra yine aynısı oluyor. İnternet temelli takılmalar gibi değil baya bilgisayar oyunlarının danduğu gibi donuyor.Düzgün çalışmıyor dan kastınız nedir.
Çünkü güncel sürümdesiniz
Maalesef mb140 Ana kartlı tv smart değil yazdığınız uygulamalar smart ve android tv de olur. Android box alıp kullanın.![]()
mb140 Vestel smart tv televizyonumu güncellemek ve youtube ve APK yükleme netflix kullanımını açmak istiyorum
eğer bu mümkünse paylaştığınız videolardan izlediğim kadarıyla Transition yazılımı yükleyerek yükseltmem gerekiyor ilk olarak ancak bir türlü bu yazılımı bulamadım
transition yazılımını alabileceğim link paylaşabilir ya da yönlendirebilir mısınız?
şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar
Rica ederim dahili uydu alıcılı klasik bir tvAnladığım kadarıyla bu tv ye program yükleme gibi özellikler entegre edilemiyor.
Haklısınız led tv imiş yanlış yazmışım.
İlgi ve cevap için teşekkürler![]()
Konu ile @The_SreT ve @Mert Temizer ilgileniyor.Son soru affınıza sığınarak.
Bu tv için önerebileceğiniz tv box marka model ya da özellik varsa ve önerirsiniz sevinirim.
Teşekkürler