F
furkanmentes1
Yeni Üye
- 20 Nis 2020
- 6
- 25
Etiket bu hocam full yazılımı nerden bulabilirim ?
Yazılım.
Etiket bu hocam full yazılımı nerden bulabilirim ?
Çok teşekkür ederim hocamYazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim hocam
Yazılım.Selamın aleyküm hayırlı bereketli günler. 17mb82s mb için kurtarma yazılımını indiremiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen
Yazılım var fakat mb95 Ana kart donanımsal olarak yetersiz kaldı tv sürekli donma yapıp reset atar kapanır açılır yazılımı tavsiye etmem android box alıp kullanın.Merhaba ustam buna göre YouTube yazılımı varmı saygılar
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim yazılım elinizde varsa paylaşirmisin saygılarYazılım var fakat mb95 Ana kart donanımsal olarak yetersiz kaldı tv sürekli donma yapıp reset atar kapanır açılır yazılımı tavsiye etmem android box alıp kullanın.
Merhaba smart tv de ss ip tv yi açamıyorum güncelleme verebilirmisiniz...49UA9600 seri no:7604384 600086 en son 09.17.2016 sürümü var...ne zaman cevap verilir acaba bu şekilde aynı seri yazılım da olan çözüm bulan var mı acaba
Resmini eklediğiniz tv nin ana kartı çok eski güncel yazılım yok sadece şu an üzerinde yüklü olan yazılımın daha günceli var bahsettiğiniz hataları giderir mi ona yorum yapamıyorum denemeniz lazım denemek isterseniz.Merhaba smart tv de ss ip tv yi açamıyorum güncelleme verebilirmisiniz...49UA9600 seri no:7604384 600086 en son 09.17.2016 sürümü var 2.