Sorun yoksa yazılıma da gerek yok güncelleme ile hiç bir artı özellik gelmeyecek
Son düzenleme:
Sorun yoksa yazılıma da gerek yok güncelleme ile hiç bir artı özellik gelmeyecek
Tv çalışırken uzaktan kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyinmb211 v0 güncellem
17MB97-98 güncelleme ve youtube çözüm;
Dalga geçmiyoruz binlerce kişi yazmış indirmiş, ilk sayfada yazılım ilk metin. Tekrar kontrol edinizsiz dalga mı geçiyorsunuz hani kurulum ? beğen de beğen br şey çıkmıyor
Dostum yukarıdaki anlatan ilk mesajın hemen bitiminde beğen var ona tıkla tüm linkler açılır sonra ctrl+f tuş kombinasyonu ile anakartın ne ise arama yap sayfada mesela "mb130" gibi. Şimdi bulduysan versiyonları var sana uygun olan versiyonun linkine tıkla açılan sayfada klasörler ve dosyalar olacaktır oradan yine dikkat ederek sana uygun seçeneği indir bu kadarsiz dalga mı geçiyorsunuz hani kurulum ? beğen de beğen br şey çıkmıyor
Bir sıkıntı yaşıyorum şuan Güncelledim iptv kurayım dedim fakat vewd app için uygulama simgesine tıkladığımda agreements çıkıyor girdiğimde boş bir siyah sayfa altta i agree exit approval var ama hiçbir şekilde oynatamıyorum kumandadan exite basınca geri çıkıyorum sorun nedir?
vay arkadaş bayadır uğraşıyorum yazılım yükselt düşür vs sıfırlama yap Neyse bir yandan da sevindim bizlik bir durum değilmiş.Vestel ve yan ürünleri smart portal sözleşme hatası Aralık 2022
bu anakartta bu sorun birçok kişide mevcuttur çözümü en basit yötemi vestelin youtube tuşu olan vestel kumanda almak alırsanız youtubeye kumnda üzerinde sözleşmeye gerek kalmadan gire bilirsiniz Farklı bir durum var uygulama menülerinin bulunduğu alan boştavsiyeforumu.com
Ne dalgası binlerce kişi yazılımları kullandı.siz dalga mı geçiyorsunuz hani kurulum ? beğen de beğen br şey çıkmıyor