Malesef yok butarz uygulamalar için smart tv almak mantıklı değil en mantıklı android box.49fd7400 güncel yazılım var mı ? Yada bu vesteldr Spotify yok mu hocan
Seri no?24ha5100 17mb82s pnl-23375679
yazılım lütfen acil
Yazılım verildi.
Sorun tvde mi anten sisteminde mi anlamak için farklı bir antende komşunuzda deneyerek teşhis koyabilirsiniz.merhaba mb140 kart cıhaz bazen yayın alıyor bazen yayın almıyor versıyon 0 dı 1 olarak guncelledım ılgılı sorunun gıderılmesı ıcın bı cozuum varmıdır.. aksam yayın alıyordu sabah taktım yayın almadı resetleyıp yenıden yukleyınce calısıyor yayın alıyor
Anakart değişti mi? Sökülen ile yeni takılan mb211 mi?
Üstadlar merhabalar kolay gelsin hayırlı cumalar panel yazılımı lazım yardımcı olursanız sevinirim MB211 TV ARKA KAPAK RESMİ MEVCUT
Anakart değişti mi? Sökülen ile yeni takılan mb211 mi?
anten sıstemınde sorun yok baska cıhaz calısıyor tv de sorun yok bende anlama veremedım ılk kurulum yapınca gelıyor yayın sonrasında bıraz durup takınca yayın almıyor yıneSorun tvde mi anten sisteminde mi anlamak için farklı bir antende komşunuzda deneyerek teşhis koyabilirsiniz.
Tv tarafı anten kablosunu 5-10 Cm kesip konnektörü yeniden bağlayın uçlarda kararma varsa o etkiliyorsa sorun düzelecektir bir de tek çanak anten kullansanız bile tv de ilk kurulum menüsünde diseqc ayarını mutlaka yapın Türksat için diseqc 1 seçin diseqc 2 Hangi uydu ismi olursa olsun fark etmezanten sıstemınde sorun yok baska cıhaz calısıyor tv de sorun yok bende anlama veremedım ılk kurulum yapınca gelıyor yayın sonrasında bıraz durup takınca yayın almıyor yıne
Evet üstad sökülen ile yeni takılan mb211 doğrudur fakat panel yazılım istiyor hocam yardımcı olursanız sevinirimAnakart değişti mi? Sökülen ile yeni takılan mb211 mi?