B
bagcigoksel
Yeni Üye
- 13 Kas 2022
- 2
- 45
vestel 17mb110 start program
By_Trol rica etsem. Soru ve problemime bir çözüm bulabilir misiniz?Merhaba By_Trol. Evde iki adet vestel tv kullanmaktayım. Rica etsem güncel ve stabil yazılım verebilir misiniz.
Televizyonlarda;
1- 43UA8900 - MB100 (V.2.15.25.0)
2- 55UA9300 - MB100 (V.0.1.34.25) yüklüdür.
2 No'lu Madde; 55UA9300 - MB100 Vestel TV'yi kumanda dan açmaya çalıştığımda VESTEL logosu görünüyor ve TV açılmıyor. Kumanda dan açma işlemini birkaç kez denedikten sonra açıyor. Bu problemi nasıl çözebilirim. Teşekkürler.
usta bu defa düzeldi çok teşekkür ederim emeginiz için..eskiden tv yi kapatırken ekranda herhangi bişey yoktu şimdi kapattığım zaman mavi noktalardan oluşan göz kırpma ikonu var..eğerki bunuda siz yapmışsanız onun içinde ayrıca tesekkür ederimPardon hata bende Yüklemeyi yanlış yazmışım.
Bilgisayarda veya telefonda yeni bir klasör oluşturun.
Klasörün adını profile yapın.
Düzenlediğim dosyayı oluşturduğunuz profile isimli klasörün içerisine kopyalayın.
Flash bellek içerisine profile isimli klasörü kopyalayın.
Tv den alırken yaptığınız işlemleri yapın.
Göz kırpmayı da açtım rica ederim.usta bu defa düzeldi çok teşekkür ederim emeginiz için..eskiden tv yi kapatırken ekranda herhangi bişey yoktu şimdi kapattığım zaman mavi noktalardan oluşan göz kırpma ikonu var..eğerki bunuda siz yapmışsanız onun içinde ayrıca tesekkür ederim
55 İçin yazılımBy_Trol rica etsem. Soru ve problemime bir çözüm bulabilir misiniz?
Ayrıca arkada baktım ledler morumtrak yanıyor. Hani led barı alıp değiştirmeliyim?
Merhablar. JVC 49VU73T modeli. Buna uyhun en güncel hani yazılımı USB belleğe atıp yüklemeliyim? Ayrıca arkada baktım ledler morumtrak yanıyor. Hani led barı alıp değiştirmeliyim?
Sanırım internetten bu modeli yazıp Led Bar şeklinde arattırsam takım olarak satılıyor sanırım?Ayrıca arkada baktım ledler morumtrak yanıyor. Hani led barı alıp değiştirmeliyim?
YES.
YES.Sanırım internetten bu modeli yazıp Led Bar şeklinde arattırsam takım olarak satılıyor sanırım?
Yazılım.Selam usta hayırlı günler benim TV 2018 de aldım Ogün bugündür birkez bile güncelleme almadı güncelleme etkin ama otomatik almıyor netfilx açılmıyor fişi çıkarıp tekrar takınca TV normale geliyor YouTube dönüyor yardımcı olursanız sevinirim
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Rica ederim.Teşekürler usta deneyecegim
Hocam birde hangi yazilimi yüklemeliyim?YES.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.