Çok teşekkür ederim en kısa zamanda yükleyeceğim.Yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Menü 1505 İle yüklenecek
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda yükleyeceğim.Yazılım
Menü 1505 İle yüklenecek
Merhaba. Yanlışlıkla yanlış yazılım yükledim.Tv kırmızı ışığı yanık kalıyor açılmıyor.Mb81 kart. 0.7.0g den 0.8.1 e güncelledim görüntü var ses yoktu. Başka bir 8.1 güncelleme dosyası attım ama mb82'ninmiş. Yapabileceğim birşey var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.
Kırmızı ışık sabit yanıyorsa tv yazılım almaz yanıp sönüyorsa donanım da orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Merhaba arkadaşlar mb130 serisinin kurtarma yazılımını (full yazılımı) arıyorum hiçbiyerde bulamadım TV açılmıyor acil lazım elinde olan varsa lütfen atabilirmi?
ne yapmalıyımBen de mb130 yazılımı yükseltmek istedim v4 yazılım kuruluydu v5 yapmak istedim açılmadı şimdi kırmızı led yanıp sönüyor ama bootsplash gelmiyor
ne yapmalıyımBen de mb130 yazılımı yükseltmek istedim v4 yazılım kuruluydu v5 yapmak istedim açılmadı şimdi kırmızı led yanıp sönüyor ama bootsplash gelmiyor
önceki resim sıkıntılı gözüküyo 2 tane fazla gönderdim.Ben de mb130 yazılımı yükseltmek istedim v4 yazılım kuruluydu v5 yapmak istedim açılmadı şimdi kırmızı led yanıp sönüyor ama bootsplash gelmiyor
ne yapmalıyım
ne yapmalıyım
fiş takar takmaz ışık yavaş yanıp sönüyor hiçbii şekilde ekran gelmiyor forumdan mb130 un kurtarma yazılımını buldum ama bişey değişmedi galiba bu modelin farklı By_TrolKırmızı ışık sabit yanıyorsa tv yazılım almaz yanıp sönüyorsa donanım da orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
aynı sorun bendede oldu usta v4 vardı v5 yaptım ekran açılmıyor mb 130 benimde kurtarma yazılımı buldum bitane ama olmadı bytrol ustdan istedim bakalım inşallah atar da işimizi görürüzönceki resim sıkıntılı gözüküyo 2 tane fazla gönderdim.
Yazılımfiş takar takmaz ışık yavaş yanıp sönüyor hiçbii şekilde ekran gelmiyor forumdan mb130 un kurtarma yazılımını buldum ama bişey değişmedi galiba bu modelin farklı By_Trol
Yazılım.önceki resim sıkıntılı gözüküyo 2 tane fazla gönderdim.
usta yine aynı dediklerinini harfiyen uyguladım ışık yanıp sönüyo ama tepki yok By_TrolYazılım
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.