Sanırım doğru yerdeyim, benimde bir sorum/sorunum var. yardımcı olursanız sevinirim, televizyonum Vestel 40 FB 7100 sanırım MB97 anakart, sanırım diyorum, menü tuşu devreye girmemeye başladı, tv deki sorun şu şekilde dünden beri, tv sapıtmaya başladı, nadiren normal çalışırken, genelde, açıldığı zaman tv seyredebiliyorsunuz, ancak, ara ara kanal listesi kendiliğinden çıkıyor, kumandaya kanal değiştirme gibi fonksiyonlar dışında tepki vermiyor, volume çalışıyor, ancak ekranda saliselik gözüküp kanal listesine geçiyor, ayrıca açma kapama tuşu, menü tuşu, kaynak seçme tuşu gibi önemli tuşlara tepki vermiyor, ancak ender de olsa bunu yapıyor, sorunum nedir? ne yapmam gerekir? Teşekkürler.
<az önce tekrar denedim, şu an normal çalıştı, ancak daha sonra tekrar yapabilir, çünkü bu döngü dünden beri bu şekilde, menü 4725 yaptığımda , anakart MB 97 versiyon (V.0.45.23.7) gözükmekte.
Hemen akabinde yine dediğim moda döndü, HDMI1 den bağlı harici cihazdan youtube seyredeyim dedim, bir müddet sonra tv ye döndü, bunun gibi şeyler yapabiliyor.