Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

O Çevrimdışı

osman09tr

Yeni Üye
1 Nis 2020
2
26
O osman09tr
Full yazılım link
?

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın (3 Adet dosya)
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb girişine takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Tv önündeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın hızlı yanıp sönme yaklaşık 30 Saniye sonra başlar.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
üstadım yüklemeye çalışıyorum fakat ok tusuna ne kadar basılı tutarsam tutayım prize fişi takınca hiç bir tepkime yok ama prize fişi takıyorum hiç bir tuşa basmazsam ısık yanıp sonuyor bu arada servıce menude benım yazılım v3.3.8c olarak geciyordu mb95 yazıyordu teşekkür ederim şimdiden ve bu yazılımı hala atmaya çalışıyorum bakalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O osman09tr
Full yazılım link
?

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın (3 Adet dosya)
Flash belleği tv nin usb girişine takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Tv önündeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın hızlı yanıp sönme yaklaşık 30 Saniye sonra başlar.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
üstadım çok teşekkür ediyorum Allah sizi her daim var etsin yazılımı sonunda yükledim oldu

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
üstadım yüklemeye çalışıyorum fakat ok tusuna ne kadar basılı tutarsam tutayım prize fişi takınca hiç bir tepkime yok ama prize fişi takıyorum hiç bir tuşa basmazsam ısık yanıp sonuyor bu arada servıce menude benım yazılım v3.3.8c olarak geciyordu mb95 yazıyordu teşekkür ederim şimdiden ve bu yazılımı hala atmaya çalışıyorum bakalım

Yazılımı zipten çıkartırken buraya çıkart seçeneğini seçmelisiniz klasöre çıkart seçeneğini seçip klasörü usb flash belleğe kopyaladıysanız tv yazılımı görmez klasöre çıkart seçtiyseniz klasörün içerisindekileri boş bir flash bellek içerisine kopyalayın (Eklediğim resimdeki dosyalar)

Yazilim.jpg

S Çevrimdışı

sdnlgu

Aktif Üye
8 Eyl 2019
64
33
Anakart MB95 fakat MB82 yazılım almasına anlam veremedim.
Teknik olarak nasıl oluyor bende bilemedim lakin mb82 üstüne 3.6.6n çekirdek yazılım atıyorum onuda alıyor televizyon şuan çalışır halde fakat smart özelliği olsun 3d özelliği olsun aktif değil smart menü hiç yok 3d özelliğini açtığımda tv kendini kapatıp tekrar açıyor tamamen yazılımsal bir sorun yaşıyorum

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Teknik olarak nasıl oluyor bende bilemedim lakin mb82 üstüne 3.6.6n çekirdek yazılım atıyorum onuda alıyor televizyon şuan çalışır halde fakat smart özelliği olsun 3d özelliği olsun aktif değil smart menü hiç yok 3d özelliğini açtığımda tv kendini kapatıp tekrar açıyor tamamen yazılımsal bir sorun yaşıyorum
Tv çalışıyorsa uzaktan kumanda üzerinden Menü 4 7 2 5 Tuşlayıp servis menü resmini ekler misiniz.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Evet çünkü bu TV bin ilk yüklü versiyonu 3.3.8 di ve tüm fonksiyonları çalışıyordu
Ben bu saatten sonra eski şekilde çalışacağına inanmıyorum çünkü bir sürü yazılım yuklemistiniz. Mb95 2 yazılımdır biri 1mb diğeri 2mb eprom vardır, birbirlerine yuklenirse yazılımla dönüş olmuyorki forumda örnekleri mevcuttur.
Tek yapabileceğiniz aynı modelin modlanmamiş orjinal profilini kendi televizyonunuza yüklemek olabilir.

S Çevrimdışı

sdnlgu

Aktif Üye
8 Eyl 2019
64
33
Ben bu saatten sonra eski şekilde çalışacağına inanmıyorum çünkü bir sürü yazılım yuklemistiniz. Mb95 2 yazılımdır biri 1mb diğeri 2mb eprom vardır, birbirlerine yuklenirse yazılımla dönüş olmuyorki forumda örnekleri mevcuttur.
Tek yapabileceğiniz aynı modelin modlanmamiş orjinal profilini kendi televizyonunuza yüklemek olabilir.
Anladım peki bu profil dosyasına ulaşmam mümkün mü ?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Olabilir bir aksilik olursa tekrar şuan ki haline getirebilirim şuan ki halinin tüm dosyaları mevcut

Yazılım link
?

Yazılımı zipten çıkartın
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın.
Görüntü geldikten sonra uzaktan kumanda üzerinden Menü 1 5 0 5 Tuşlayın.
Yazılım yükseltme menüsü gelecek EVET seçip OK tuşuna basın yazılım yüklenecektir.
Tv kapanacak yazılım yüklemeye devam edecek açılıncaya kadar bekleyin sakın fişi çekmeyin.

Geri
Üst Alt