TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
alcholever,
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Merhabalar,
Arkadaşlar sorunum şudur; bir anda bazı kanallar yok oldu. Otomatik/manuel arama yaptım ama sonuç yok. Bzaen TRT gurubu bazen ise diğer kanllar var. 1.37 sürümünü burdan indirerek güncelleme yaptım fakat sonuç yine aynı. Şimdi ise güncellemeden önce olduğu gibi 109 adey kanal buluyor ve bitiriyor. Bu 109 kanal ise sadece TRT ve başka bir gurup kanal.
Yardım ederseniz çok sevinirim. MB82S 1.37
Şimdiden çok teşekkür ederim.
fulSelamun aleyküm öncelikle forumda mb95m 3.3.8c faz3 versiyonun paylaşılmadığını biliyorum. Ancak şu an elimde anakart problemi yaşadığım vestel 42pf8275 televizyon var servise göndermeden önce son bir kez yazılım atma şansımı denemek istiyorum bir televizyonu böyle kurtarmıştım lakin yazılımı bulamıyorum forumdan bu tv ye ait yazılım paylaşılmadığını daha öncede tecrübe etmiştim lütfen elinde bu yazılım olan mesaj olarak bana atabilir mi ? seri no 7247319400070
Teşekkürler deneyip size bilgi vereceğim çok saolunful
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
ne yazık ki tam dört flash disk ile denememe rağmen tv yazılımı almıyor bunları denerken kurtarma yazılımı olan mb82 yi denedim yükledim o oluyor ama tv nin hiçbir özelliğini aktif olarak kullanamıyorum acaba sadece mb95 3.3.8c mi ? TEKNOWESTTeşekkürler deneyip size bilgi vereceğim çok saolun
ne yazık ki tam dört flash disk ile denememe rağmen tv yazılımı almıyor bunları denerken kurtarma yazılımı olan mb82 yi denedim yükledim o oluyor ama tv nin hiçbir özelliğini aktif olarak kullanamıyorum acaba sadece mb95 3.3.8c mi ? TEKNOWEST
REGAL LD42F7441S 42'' SMART LED TV SN:7191673 400174 FULL YAZILIM UYUMLU YAZILIM MB95 THORIUM V3.3.8C YAZILIM ACİL LAZIM YADA TV İÇİN UYGUN HERHANGİ BİR YAZILIM LÜTFEN YARDIM EDİN HİÇ BİR YERDE BULAMADIM
MB95 Anakarta MB82 Yazılım mı yüklüyorsunuz. Tv nin kapağını açıp içerisindeki ana kartın resmini ekler misiniz? Farklı bir anakart takılmış olabilir mi?
Anakart MB95 fakat MB82 yazılım almasına anlam veremedim.