yazılımı yukleyemıyorum tv acılıp kapandıgı ıcın sureklı menuye giremıyorum malesefZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
+
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yazılımı yukleyemıyorum tv acılıp kapandıgı ıcın sureklı menuye giremıyorum malesefZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
+
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
1. İlk yazılım OK tuşuyla yüklenir.yazılımı yukleyemıyorum tv acılıp kapandıgı ıcın sureklı menuye giremıyorum malesef
BI ARA ACILDI O ANDA YUKLEDIK TESEKKURLER EMEGINIZE SAGLIK1. İlk yazılım OK tuşuyla yüklenir.
2. Yazılım 2, MENU ve 1505 ile birlikte yüklenir
Amaç nedir ,tv çalışıyor sanırımHangi yazılımı yüklemem daha uygun olur yardımcı olur musunuz?
Merhaba 32 led tv acılıp kapanıyor sureklı yazılım konusunda yardımcı olurmusunuz
yazılımı yuklemeye calıstık fakat almıyor yazılımı tepkı vermedı hiçZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yükleme talimatı için: Tıklayınız
yazılım doğrudur.yazılımı yuklemeye calıstık fakat almıyor yazılımı tepkı vermedı hiç
kurtarmayı denedım almıyodu 2-3 defa fıs cek tak yapınca oldu tesekkur ederım emegınıze saglıkyazılım doğrudur.
ilk sayfadaki kurtarmayı denedin mi ?