yeni açtığın konuda takip ediyorumUsta lütfen yardımcı olurmusun yoksa servis cagırmak zorunda kalacam tv siz kaldım cok dua ederim
yeni açtığın konuda takip ediyorumUsta lütfen yardımcı olurmusun yoksa servis cagırmak zorunda kalacam tv siz kaldım cok dua ederim
market içine gelemsi lazım abimb230 .. mb97 lerde denemedim onlarda uygulama smart menüde yok .
ilk baslangicta gelmisti mb97 lere, resimini de paylasmistim forumda, simdi silinmis .mb110 ve mb230da smart menüde var,mb110 da da güvenlik kodu görüntülenemiyor mb120 de oldugu gibi.market içine gelemsi lazım abi
tv açılıp logo cıkıp kapanıyor yazılımı mevcutmudur elinizde
Hmm denk gelirse fabrikaya bı iletelim ?ilk baslangicta gelmisti mb97 lere, resimini de paylasmistim forumda, simdi silinmis .mb110 ve mb230da smart menüde var,mb110 da da güvenlik kodu görüntülenemiyor mb120 de oldugu gibi.
İlk metinde sağ altta beğen yazısı varindirme butonu cıkmıyor begende yok
Yazılımı alamadım 14 tl ücret istiyor17MB140 Kurtarma yazılımı çıktı ve ilk defa tavsiyeforumunda !!!
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; mb140 kurtarma yazılımı - 17mb140 - vestel mb140 yazılım - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo...tavsiyeforumu.com
Farklı bir sayfa çıkdı o şekilde kaldıYazılımı alamadım 14 tl ücret istiyor
siz büyük ihtimalle en üstteki start download reklamina tikladiniz, sayfanin en altina inmeniz gerekiyorFarklı bir sayfa çıkdı o şekilde kaldı
Yazılımı alamadım 14 tl ücret istiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Farklı bir sayfa çıkdı o şekilde kaldı