yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 2,619
- 73
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
tamam oldu Cok Tesekkur ederimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
neye istinaden full yazılım attınız ?Selam mb120 full yazılım atmaya çalıştım ışık yanıp sönüyor ama ekran gelmiyor
eklenmiştir. Baya aradım ama değidiDaha stabil gelmisti bana görüntü netliğide iyiydi şimdiki güncellemeler sıkıntılı..
Tvye hdmi takınca renk ayarlarına girmiyordu yeniden sıfırlayım diyince öyle olduneye istinaden full yazılım attınız ?
full yazılımı nereden buldunuz ?
seri numarsı paylaşınız
Tvye hdmi takınca renk ayarlarına girmiyordu yeniden sıfırlayım diyince öyle oldu
sagol usta yüklerken yaklasık kaç dakika beklıyoruzZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yazılım yükleme anlatım;tıklayınız
ayrıca yolladıgın winrar için mb 120 bin adında winrar varsagol usta yüklerken yaklasık kaç dakika beklıyoruz
Usta ısık yanıp sönüyor halen olmadıayrıca yolladıgın winrar için mb 120 bin adında winrar var
ayrıca yolladıgın winrar için mb 120 bin adında winrar var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Usta ısık yanıp sönüyor halen olmadı
Usta lütfen yardımcı olurmusun yoksa servis cagırmak zorunda kalacam tv siz kaldım cok dua ederimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yazılım yükleme anlatım;tıklayınız