teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Uygulama sürümü güncellenmez,yazılım derleme sürümüdür,güncellemeyle alakası yokturHocam merhaba
mb98 yazılım yükseltme yaptım ama uygulama sürümünü güncelliyemedim Nasıl yapabilirim teşekkürler
Uygulama sürümü güncellenmez,yazılım derleme sürümüdür,güncellemeyle alakası yokturHocam merhaba
mb98 yazılım yükseltme yaptım ama uygulama sürümünü güncelliyemedim Nasıl yapabilirim teşekkürler
Arkadaşlar selamlar öncelikle aranızda yeniyim, 75ud9650 model tv için ( kesinlikle tavsiye edeceğim bi televizyon değil ) yeni yazılım vs varsa yüklemek istiyorumda belki görüntü kalitesi düzelir .
Eğer güncelleme ile düzelmezse, görüntüsü parasını hak edecek bi tv değil .
Netflixten (uhd-4k ) dizi film izlerken kafama dank etti görüntü berbat araştırdım baktım biraz tvde hdr özelliği yokmuş ,ama sanırım yazılım güncellemesiyle oluyormuş diye okudum inş. öyledir azda olsa ısınırım tv ye
Birde beinconnect uygulaması tv de yok digiturkplay var oda artık kullanılmıyor, acaba beinconnect uygulamasını nasıl indirebilirim yada indirebilirmiyim ?
bu konulardan çok anlamıyorum kusura bakmayın, teşekkür ederim...
carbon olan 3.62.50 yi yükleyebilirsiniz.MB130 V3 serisi Yeni Yazılım
Herkese selam, Yazılım yüklemek her zaman risktir ve bu kullancının sorumluluğundadır. Televizyonum ana kartı nedir? V3 olduğunu nasıl anlarım : core güncelleme yazılım yükleme anlatım;tıklayınız MB130 SMARTLI OLAN (TOSHİBA HARİÇ) BÜTÜN ÜRÜNLER İÇİN GEÇERLİDİR. *** Gizli metin: Gizli...tavsiyeforumu.com
ama hdr yazılımsal değildir bilginiz olsun. 3.62.50 de görüntü eskisine nazaran daha iyi dir.
çok teşekkür ederim, sanki daha iyi gibi .
samsung direk internet sitesinden indirebilirsiniz.çok teşekkür ederim, sanki daha iyi gibi .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
birşey daha sormak istiyorumda samsung ue40d6380 model bi tv daha var o daha eski bi tv ama smart flan özelliği var , acaba onada bu tarz bi güncelleme yapılablir mi ?
SAMSUNG UE40D6380 firmware v1028.0. Unzip an put on stick (fat32) "image' folderçok teşekkür ederim, sanki daha iyi gibi .
birşey daha sormak istiyorumda samsung ue40d6380 model bi tv daha var o daha eski bi tv ama smart flan özelliği var , acaba onada bu tarz bi güncelleme yapılablir mi ?
Merhaba
İlginiz alakanız için çok teşekkür ederim. Açıkça söylemek gerekirse ben sizi dh forumdan biliyorum. Oraya girişte sıkıntım vardı yazamadığım içim mail attım ve sizde ilgisiz bırakmadınız. Sağolun.
Bu foruma üye oldum. Ve kısmetse yaşadığım tecrübeleri burada paylaşıp faydalı olurum umarım.
Televizyonlarım onay aldı ve çıkışı sağlandı en geç bir hafta içinde elimde olacağı söylendi ama tahminen daha erken gelecek. Vestel servisi bu konuda hızlı davranıyor.
Ben televizyon modellerimde hangi panel kullanılmış onhda merak etmiştim. Bilginiz dahilindeyse yazarsanız sevinirim.
Mail adresine gelen doğrulama koduna onay verin verdi iseniz=yazılım indiremiyorum beğen butonuna basın yazılım çıkacak diyorlar ama çıkmıyor
Mail adresine gelen doğrulama koduna onay verin verdi iseniz=
Sayfayı yenileyiniz sorun devam ederse= tarayıcınızın çerezlerini siliniz yine sorun devam ederse = forumdan çıkış yapınız, chromeyi kapatıp açınız.
Sorun yok günde 50 den fazla indirilme yapiliyor
ben yazılımı indirdim tşk ederim ama model 32r4020h regal tv 17mb140 anakart var regal yazısı çıkıyor va kapanıyor tv ben kurtarma yazılımlarını yükledim yazılım alıyor gözüküyor ışık devamlı yanıp sönüyor bitirmiyor ne yapabilirim hangi yazılımı yüklemeleyim şimdiden tşk ederim
tamam tşk ederimtitanyum olanı bir kaç usb de deneyiniz17MB140 Kurtarma yazılımı çıktı ve ilk defa tavsiyeforumunda !!!
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; mb140 kurtarma yazılımı - 17mb140 - vestel mb140 yazılım - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo...tavsiyeforumu.com