yokoonoProszę, pomóż mi,. Mój telewizor jest miękki. Potrzebuję pełnego miękkiego lub odzyskiwania 17mb130 v4.
W pobliżuThis is my SN
Thanks for help.
ilk sayfadaki 82 güncellemeyi deneyebilirsin.Kolay gelsin ustam. Dahili uydu alıcısı sinyal görmüyor. Diğer fonksiyonlar çalışıyor. 40SD5100
MB82 güncellemesi tavsiye eder misiniz, yoksa daha kötü mü olur?
ilk sayfadaki 82 güncellemeyi deneyebilirsin.
olmassa kurtarma yazılımı atıp üstüne güncelleme atabilirsin
Can you find out what code the TV panel has? I found out that the motherboard is 17mb130 but also needs the panel code.Proszę, pomóż mi,. Mój telewizor jest miękki. Potrzebuję pełnego miękkiego lub odzyskiwania 17mb130 v4.
W pobliżuThis is my SN
Thanks for help.
Can you find out what code the TV panel has? I found out that the motherboard is 17mb130 but also needs the panel code.
Benim merak ettiğim uydu alıcısının sinyal görmemesi acaba yazılım yükledinde mi oldu, yoksa durup dururken miCevap için teşekkürler, gün içerisinde deneyeceğim. Sonucu paylaşırım.
Benim merak ettiğim uydu alıcısının sinyal görmemesi acaba yazılım yükledinde mi oldu, yoksa durup dururken mi
Yoksa bazı sinyalleri mi görmüyor?
Anladım,ben "sinyal almıyor" yazılınca ,işin aslı yazılım yüklendiğinde tuner değişiyor bazı modellerde ,ondan sanmıştım sevgili KadirCinogluMüşteri tarafından şikayetle geldi. Sanırım durup dururken olmuş. Fiziksel bir arıza olduğunu düşünüyorum ama yazılım atarak şansımı denemek istedim. Yoğunluktan gün içinde yapamadım, yarın denemeyi düşünüyorum.
Kolay gelsin ustam. Dahili uydu alıcısı sinyal görmüyor. Diğer fonksiyonlar çalışıyor. 40SD5100
MB82 güncellemesi tavsiye eder misiniz, yoksa daha kötü mü olur?
ilk sayfadaki 82 güncellemeyi deneyebilirsin.
olmassa kurtarma yazılımı atıp üstüne güncelleme atabilirsin
To find out the panel code you need to undo the TV cover. If you have saved your TV profile you can only solve it by entering the service menu. In what state is the TV now?Where I can find the panel code? My TV model is JVC LT-50VU980 4K 50".
I have original hw profile and sw profile.
Selamun aleyküm ustam benim televizyon Smart tv eski olduğu için internetten film izleyemiyorum tv desteklemiyor diye hata alıyorum TV modeli MB96 Thorium Versiyon 3.7.6f olarak görünüyor rica etsem güncel bi yazılım önerir misiniz ?
17 MB 140 anakartlı ürünlerin sahada yerini almasına paralel olarak 1-2 gün içerisinde 17MB140 anakart için gerekli yazılımı ilk ve tek olarak bu forumda paylaşıma açmış olacağım. (Download/Upload çok zamanımı alıyor)