Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

U Çevrimdışı

ucevik

Yeni Üye
21 Ağu 2019
5
62
65UD8950 LD tv'ye sahibim. Youtube girişinde sorun olduğundan servis çağırdık. TV de bulunan v. 3.62.24.0 yazılımını v.3.62.43..0 ile değiştirdiler ve sorun çözüldü. Ancak, samsung telefonumdan daha önce kablosuz oynattığım videolarda daha önce sorun yokken şimdi bu videolar oynarken kesintiler oluyor. Acaba bu sorunu ortadan kaldırabilecek daha yeni yazılım mevcutmudur?
Saygılarımla.

B Çevrimdışı

berk316231

Yeni Üye
12 Eki 2019
2
26
hi level 39hl560 marka model cihazı yazılım güncelleme yapamıyorum :hayir yardım eder misiniz anakart mb140 bendeki yüklü sürüm 1,38 sitenizde 1,40 sürümleri var 2 sürümü de denedim hiçbiri olmuyor yazılım yükleme başarısız hatası alıyorum bu neden oluyor nasıl giderebilirim ? birde son olarak 1,40 sürümdeki titanyum ve carbon menü nedir ? ne anlama geliyor ne işe yarar farkları nedir ?eğer hatayı giderirsek ona göre yükleme yapacağım

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
hi level 39hl560 marka model cihazı yazılım güncelleme yapamıyorum :hayir yardım eder misiniz anakart mb140 bendeki yüklü sürüm 1,38 sitenizde 1,40 sürümleri var 2 sürümü de denedim hiçbiri olmuyor yazılım yükleme başarısız hatası alıyorum bu neden oluyor nasıl giderebilirim ? birde son olarak 1,40 sürümdeki titanyum ve carbon menü nedir ? ne anlama geliyor ne işe yarar farkları nedir ?eğer hatayı giderirsek ona göre yükleme yapacağım
Tvde sorun yoksa hiç elleme yazılımını bence,eğer smart ile alakalı yapayım diyorsan,pek değişiklik olmayacak smartta,titanyum ve carbon ekranda görünen menünüye verilen isimdir,tek fark icon denilen fotoların değişik olması ve değişik renk olmasıdır,çok fark yoktur,renk ve mini fotolardan başka.

E Çevrimdışı

ercans42 

Aktif Üye
25 Eki 2017
79
58
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Yanlış hatırlamıyorsam TV ilk aldığımda netflix vardı, fakat daha sonra smart tv menüsünde çökme tarzında bir durum oldu ve netflix ve bir kaç uygulama gitti. 1 yıldır da bu şekilde sadece youtube u aktif şekilde kullanarak tv kullanmaya devam ettik.

Ve bir arada SSIP TV de çökme oldu. IPTV üzerinden yayın olarak gelen kanallarda ses var görüntü yok. Ama bir dosyadan gelen yayında seste ve görüntüde sıkıntı yok. ( örnek vermem gerekirse Kanal D yayınında ses var görüntü yok. ama behzat ç nin eski bölümlerini izleyebiliyorum.)

2.45.12 ye güncellemesine gelirsek Netflix eklenmedi. Ama SmartTV kısmı çok akıcı ve hızlı oldu. Eski kasma, donma vs gibi şeyler çözülmüş. Beni oldukça mutlu etti.

Şimdi daha eski ama Netflix li bir dosya yükleyip deneyeceğim.
satın aldığınız iptv liste linkinizin sonundaki .ts veya m3u yazıyorsa silin .m3u8 yazip linke tiklayin o sekilde kanal listesi pc nize inecektir inen kanal listesini not defteri ile acin not defteri açıldığında yukarıda düzen kısmında değiştir e basın..açılan pencereye aranan kısmına m3u8 yazın yeni değer kısmınıda ts olarak yazın tümünü değiştir kısmına basarak hepsini değiştirip açılan pencereyi kapatın ve bu şekilde kaydedin... siz normal linkinizden çektiğinizde sonunda .ts veya .m3u8 yazmıyodur.ama dediğim gibi kanal linklerinin sonu m3u8 oalarak inerse deneyin olacaktır.. dizilerin link sonu mp4 veya mkv ise tv niz onları açar..ama lıve canlı kanallarda ses var görüntü olmaz..forumda bir arkadaş paylaşmıştı benim tv de işe yaradı.. ama ücretsiz olarak alınan linkte işe yararmı tamda emin değilim.siz yine de deneyin..kolay gelsin

B Çevrimdışı

berk316231

Yeni Üye
12 Eki 2019
2
26
Tvde sorun yoksa hiç elleme yazılımını bence,eğer smart ile alakalı yapayım diyorsan,pek değişiklik olmayacak smartta,titanyum ve carbon ekranda görünen menünüye verilen isimdir,tek fark icon denilen fotoların değişik olması ve değişik renk olmasıdır,çok fark yoktur,renk ve mini fotolardan başka.

hocam tv de herhangi bir problem sorun yok zaten alalı 1 hafta oldu güncel son sürüm olsun diye günceleme yapmak istedim ayrıca tv smart filan hiç birşey yok normal 39 ekran standart tv aşağı salondaki diğer hi leveli son sürüm güncelleme yükledik (3 sürüm geride kalmıştı) babamda bende herhangi bir fark göremedik ama güncel olması iyi değilmi her zaman ?

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
SN: 8301381 900141
komple yazılım vs artık neyse o lazım. Dolby vision sapıttı bazı filmlerde var bazılarında yok Dolby vision olmasına rağmen

Edit: düzelteyim derken TV komple gitti :) açılmıyor su anda, bana tam yazılım lazim acilinden, servis cagirmakla uğraşmak istemiyorum lütfen :)

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
SN: 8301381 900141
komple yazılım vs artık neyse o lazım. Dolby vision sapıttı bazı filmlerde var bazılarında yok Dolby vision olmasına rağmen

Edit: düzelteyim derken TV komple gitti :) açılmıyor su anda, bana tam yazılım lazim acilinden, servis cagirmakla uğraşmak istemiyorum lütfen :)

Kusura bakmayın spamliyor gibi olacak ama

F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı yardim lütfen, mesajı editleyemedim

Ö Çevrimdışı

Öztürk 75

Yeni Üye
14 Eki 2019
19
51
Hocam Vestel TV var 1 yıldır hiç güncelleme almıyor bilgileri aşağıda resim attım buna göre yazılım var mi

IMG_20191015_220307.jpg
IMG_20191015_220301.jpg
IMG_20191015_220258.jpg

Geri
Üst Alt