T
tamerkosar
Yeni Üye
- 9 Eki 2019
- 11
- 36
Eyvallah
mb140 kurtarma ok tuşu ile yükleyinsn:8011974 800889 kurtarma yazılımı lazım stnby yanıp sonuyor surekli
Tvde sorun yoksa hiç elleme yazılımını bence,eğer smart ile alakalı yapayım diyorsan,pek değişiklik olmayacak smartta,titanyum ve carbon ekranda görünen menünüye verilen isimdir,tek fark icon denilen fotoların değişik olması ve değişik renk olmasıdır,çok fark yoktur,renk ve mini fotolardan başka.hi level 39hl560 marka model cihazı yazılım güncelleme yapamıyorum yardım eder misiniz anakart mb140 bendeki yüklü sürüm 1,38 sitenizde 1,40 sürümleri var 2 sürümü de denedim hiçbiri olmuyor yazılım yükleme başarısız hatası alıyorum bu neden oluyor nasıl giderebilirim ? birde son olarak 1,40 sürümdeki titanyum ve carbon menü nedir ? ne anlama geliyor ne işe yarar farkları nedir ?eğer hatayı giderirsek ona göre yükleme yapacağım
satın aldığınız iptv liste linkinizin sonundaki .ts veya m3u yazıyorsa silin .m3u8 yazip linke tiklayin o sekilde kanal listesi pc nize inecektir inen kanal listesini not defteri ile acin not defteri açıldığında yukarıda düzen kısmında değiştir e basın..açılan pencereye aranan kısmına m3u8 yazın yeni değer kısmınıda ts olarak yazın tümünü değiştir kısmına basarak hepsini değiştirip açılan pencereyi kapatın ve bu şekilde kaydedin... siz normal linkinizden çektiğinizde sonunda .ts veya .m3u8 yazmıyodur.ama dediğim gibi kanal linklerinin sonu m3u8 oalarak inerse deneyin olacaktır.. dizilerin link sonu mp4 veya mkv ise tv niz onları açar..ama lıve canlı kanallarda ses var görüntü olmaz..forumda bir arkadaş paylaşmıştı benim tv de işe yaradı.. ama ücretsiz olarak alınan linkte işe yararmı tamda emin değilim.siz yine de deneyin..kolay gelsinÖncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Yanlış hatırlamıyorsam TV ilk aldığımda netflix vardı, fakat daha sonra smart tv menüsünde çökme tarzında bir durum oldu ve netflix ve bir kaç uygulama gitti. 1 yıldır da bu şekilde sadece youtube u aktif şekilde kullanarak tv kullanmaya devam ettik.
Ve bir arada SSIP TV de çökme oldu. IPTV üzerinden yayın olarak gelen kanallarda ses var görüntü yok. Ama bir dosyadan gelen yayında seste ve görüntüde sıkıntı yok. ( örnek vermem gerekirse Kanal D yayınında ses var görüntü yok. ama behzat ç nin eski bölümlerini izleyebiliyorum.)
2.45.12 ye güncellemesine gelirsek Netflix eklenmedi. Ama SmartTV kısmı çok akıcı ve hızlı oldu. Eski kasma, donma vs gibi şeyler çözülmüş. Beni oldukça mutlu etti.
Şimdi daha eski ama Netflix li bir dosya yükleyip deneyeceğim.
Tvde sorun yoksa hiç elleme yazılımını bence,eğer smart ile alakalı yapayım diyorsan,pek değişiklik olmayacak smartta,titanyum ve carbon ekranda görünen menünüye verilen isimdir,tek fark icon denilen fotoların değişik olması ve değişik renk olmasıdır,çok fark yoktur,renk ve mini fotolardan başka.
SN: 8301381 900141
komple yazılım vs artık neyse o lazım. Dolby vision sapıttı bazı filmlerde var bazılarında yok Dolby vision olmasına rağmen
Edit: düzelteyim derken TV komple gitti açılmıyor su anda, bana tam yazılım lazim acilinden, servis cagirmakla uğraşmak istemiyorum lütfen