I
irfancelenk
Yeni Üye
- 16 Nis 2018
- 2
- 42
tesekkurler
tesekkur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tesekkur
selam,2 soru daha sorsam, benim anakart nedir acaba.
Diğeri de benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşın aynı model televizyonu var. Garanti kapsamında olduğundan vestel servisi ona güncelleme yapmış ve düzelmiş. Onun televizyonundaki yazılım versiyonunu yedekleyip kendi televizyonuma atabilir miyim. Yoksa yazılımı bulmam mı gerekir.
5.7.20 devam ?
https://tavsiyeforumu.com/konu/profilo-17-mb-140-32-inc.5090/#post-104944 forumunda yanıt verildi
ön led sürekli yanıp sönüyor kurtarma yazılımı varmıdır yardımcı olursanız sevinirim... 17MB140 anakartı
menü 4725 yapıp disnostic içinde factory reset var ona basıp tv yi sıfırlayınız. tekrar kurulum yapıp deneyiniz olmassa diğer versyonlarda tekar deneyinizslm mb120 v2,45,29,1 yükledim gaye güzel çalışıyor tek sorun telefondan tv ye bağlanmıyor. eskiden telefonu kumanda olarak bağlanbiliyordum şimdi bağlanmıyor. çözümü varmı acaba tşk
Full yazılım talep konusuna cihazın seri numarasını paylaşıp destek isteyinMerhabalar saçma sapan anlamadan etmeden yazılım yükledim Smart 50pf7175 50"LED televizyonuma bunun bir geri dönüşü varmıdır resimdeki gibi kaldı televizyon yardımcı olursanız çok sevinirim
7290332400439 seri numarasıFull yazılım talep konusuna cihazın seri numarasını paylaşıp destek isteyin