İlk metni beyniniz. Yorum da yaptığınız için linkler aktif olacaktırAdem abi gizli içerik yazıyı beğenmen gerekiyor diyor. Ne yaptıysam içerikler açılmadı.
İlk metni beyniniz. Yorum da yaptığınız için linkler aktif olacaktırAdem abi gizli içerik yazıyı beğenmen gerekiyor diyor. Ne yaptıysam içerikler açılmadı.
merhabaselam buna göre yazilim varmi yardimci olun lütfen
SERVICE MENÜ Thorium v.3.3.8c HO SVN:136062 009df/6322.dcf
SatcoX:MB95_SDX_VPAZ_R631_01_2014.sdx Browser Version:opera3.5
Boot Logo Name:BootUp_MBX_VESTEL_VesPas_R3_22.02.2014
SelamAdem Helvacı, adem bey merhaba yaklaşık 4 senedir 42fa8200 vestel televizyonumu kullanıyorum. 17mb96 anakarta sahip bu televizyon. bugün gayri ihtiyari bir apk dosyasını tv ye yüklemek istedim konuyu öğrenmek bakımından internette saatlerce dolaştım ve bu forumu buldum,yazılarınızın hepsini okudum. yalnız program yüklemek ile ilgili bir konu göremedim sadece yazılım güncellemeleri vardı. ben bu apk yı tv ye yüklemek istiyorum yolu nasıl olursa olsun sıkıntı yok yeter ki söyleyin yaparım ben. şimdiden teşekkür ederim
Adem Helvacı, F fikoloji sayın abilerim fotoğraflara göre acaba anakartımın modeli ve uygun bir yazılım varsa paylaşabilir misiniz, acaba? Veya sitedeki diğer insanların 150 üzeri kanal çeken televizyonları varken bu televizyon neden çekmez, bilginiz varsa paylaşır mısınız?47PF8080 Vestel televizyonum var. Forumu biraz araştırdım ama tam emin olmamakla birlikte sanırım anakart MB95. Servis menüsünde sizin anlattığınız yerde herhangi bir bilgi yok. Kablo üzerinden site yayını alıyorum ama 5-6 kanal haricinde çekmiyor. Kanalları izleyebilmem için sanırım güncelleme yapmam gerekiyormuş. Barkod ve servis menüsü ile güncelleme yapılabilecek sizin uygun gördüğünüz yazılımı benimle paylaşabilir misiniz? Sıkıntılarından bahsetmişsiniz ama kanal izleyemediğim için sonuçlarına katlanacağım artık. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kanal aratırken sorun yaşıyor olmayasın,herkesin izlediği kanalları senin izleyemiyor olman ilginç geldi,hangi yöntemle yayını veriyorlar acaba ,çünkü "kablo üzeinden" demişsin,merkezi uydu değil sanırım,veya izleyebildiğin kanalların info tuşuna basıp fotosunu eklersen iyi olur,en azından nereden veriyorlar yayını görmüş olurum(z) sevgili IronMan47PF8080 Vestel televizyonum var. Forumu biraz araştırdım ama tam emin olmamakla birlikte sanırım anakart MB95. Servis menüsünde sizin anlattığınız yerde herhangi bir bilgi yok. Kablo üzerinden site yayını alıyorum ama 5-6 kanal haricinde çekmiyor. Kanalları izleyebilmem için sanırım güncelleme yapmam gerekiyormuş. Barkod ve servis menüsü ile güncelleme yapılabilecek sizin uygun gördüğünüz yazılımı benimle paylaşabilir misiniz? Sıkıntılarından bahsetmişsiniz ama kanal izleyemediğim için sonuçlarına katlanacağım artık. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Adem Helvacı, F fikoloji sayın abilerim fotoğraflara göre acaba anakartımın modeli ve uygun bir yazılım varsa paylaşabilir misiniz, acaba? Veya sitedeki diğer insanların 150 üzeri kanal çeken televizyonları varken bu televizyon neden çekmez, bilginiz varsa paylaşır mısınız?