O zaman yazılımsal veya ayarla değil sizin iptv server de sorun olabilir mi acaba ?değiştirdim ama çözülmedi
O zaman yazılımsal veya ayarla değil sizin iptv server de sorun olabilir mi acaba ?değiştirdim ama çözülmedi
Tavsiyemiz tv de sorun yoksa güncellememeniz yönünde zira güncellerken çökme riski yüksek. Güncellesenizde netflix gelmezEkli dosyayı görüntüle 49
Merhaba televizyonumun durum bilgisi resimdeki gibidir. Forumda dikkat etmemiz için belirttiğiniz konuları ve youtube vidiolarında gösterilenler kadar konuya hakimiz ancak benim bilmek istediğim ve anlamadığım. televizyonumdaki versiyon güncel mi ve ben smart özellikli televizyonuma netflix indirmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz
Mb9x ana kartlarda sizinki mb90 oluyor. Görsel de en üst satırda mevcut : güncelleme tavsiye etmiyoruz sebepsiz yere çökme ve işlemciyi daha çok yoran bir yazılım geliyor bu da gereksizdir. Ayrıca netfilx yüklenemez.Ekli dosyayı görüntüle 49
Merhaba televizyonumun durum bilgisi resimdeki gibidir. Forumda dikkat etmemiz için belirttiğiniz konuları ve youtube vidiolarında gösterilenler kadar konuya hakimiz ancak benim bilmek istediğim ve anlamadığım. televizyonumdaki versiyon güncel mi ve ben smart özellikli televizyonuma netflix indirmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz
Mb9x ana kartlarda sizinki mb90 oluyor. Görsel de en üst satırda mevcut : güncelleme tavsiye etmiyoruz sebepsiz yere çökme ve işlemciyi daha çok yoran bir yazılım geliyor bu da gereksizdir. Ayrıca netfilx yüklenemez.
Size tavsiyemiz forumda da mevcut olan android box cihazı alarak rahatiniza bakmanizdir ?
Tv nin arkasındaki barkodun fotoğrafını full yazılım talep konusunun altına koyun F fikoloji yardım ederBen gece bir anlık gaflet ile bu çökme işini başardım. Nasıl yeniden sistem geri yükleme yapabilirim. Acil bilgi verirseniz sevinirim malum bayram sonrası herkez evde madur olduk.
okTv nin arkasındaki barkodun fotoğrafını full yazılım talep konusunun altına koyun F fikoloji yardım eder
Hayırgracias he buscado un monton!!!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pero bueno como los descargo?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kanal açıklamasının karakterini ve aşağıdaki programları büyütmek mümkün mü?