Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
üstadım yazılımı bu gün atmaya çalıştım değişen bir şey yok(Tv açılıyor SEG yazısı çıkıyor buarada göz ışıği yanıp sönüyor.seg yazısı gidiyor,göz ışığida sönüyor ve ekran öyle kalıyor tv kapanmıyor yani ekran var görüntü yok seste yok) olay bu üstadım selamlar kolay gelsin
farklı bir arıza olabilir yazılımsal olmaya bilir.
osd yani panel görüntü kesebilir.
ana kart görüntü kesebilir

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
üstadım yazılımı bu gün atmaya çalıştım değişen bir şey yok(Tv açılıyor SEG yazısı çıkıyor buarada göz ışıği yanıp sönüyor.seg yazısı gidiyor,göz ışığida sönüyor ve ekran öyle kalıyor tv kapanmıyor yani ekran var görüntü yok seste yok) olay bu üstadım selamlar kolay gelsin
anakart arızalı olabilir mb82 lerde çoğunlukla olur.

T Çevrimdışı

turan56 

Aktif Üye
3 Ocak 2019
54
68
A Çevrimdışı

abraham

Yeni Üye
15 Ocak 2019
3
72
Ado kardeşin dikkatine...
mb100 kartta... dts yi aktif yaptığımda... sonuç.. olumlu dts testi yaptığımda sesi alıyorum...
Fakat bir durum varki ilginç... Youtube de ses gidiyor... Sebebi ne olabilir...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ado kardeşin dikkatine...
Şu anda Tv de ki yazılım... V.0.1.34.25
Yukarıdaki durumdan dolayı DTS yi tekrar iptal ettim... PVR... okey... çalışıyor...

Son düzenleme:
N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46
mb 120 ise yüklenir
Merhaba;

Tvme yazılımı yükledim.Netflix geldi.Çok şükür

Yalnız netflixi marketten indirdim.Uygulamalarımın içinde gözüktü.Daha sonraki girişimde uygulamalarımda göremedim.Tekrar ekledim.Yerini değiştirdim.Gene aynı oldu.Bir tür uyumsuzlukmu yaşıyor acaba,yazılımla tv

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba;

Tvme yazılımı yükledim.Netflix geldi.Çok şükür

Yalnız netflixi marketten indirdim.Uygulamalarımın içinde gözüktü.Daha sonraki girişimde uygulamalarımda göremedim.Tekrar ekledim.Yerini değiştirdim.Gene aynı oldu.Bir tür uyumsuzlukmu yaşıyor acaba,yazılımla tv
menü 4725 yap disonic içine gir factory reset yap, tv kendini sıfırlayacak tekrar dene

Geri
Üst Alt