farklı bir arıza olabilir yazılımsal olmaya bilir.üstadım yazılımı bu gün atmaya çalıştım değişen bir şey yok(Tv açılıyor SEG yazısı çıkıyor buarada göz ışıği yanıp sönüyor.seg yazısı gidiyor,göz ışığida sönüyor ve ekran öyle kalıyor tv kapanmıyor yani ekran var görüntü yok seste yok) olay bu üstadım selamlar kolay gelsin
anakart arızalı olabilir mb82 lerde çoğunlukla olur.üstadım yazılımı bu gün atmaya çalıştım değişen bir şey yok(Tv açılıyor SEG yazısı çıkıyor buarada göz ışıği yanıp sönüyor.seg yazısı gidiyor,göz ışığida sönüyor ve ekran öyle kalıyor tv kapanmıyor yani ekran var görüntü yok seste yok) olay bu üstadım selamlar kolay gelsin
Merhaba mb 120Ana kart modeliniz nedir
onu sizin için yazmamıştım sizin isteğiniz nedir ?Merhaba mb 120
Ben tvme netflix kurmak istiyorum.Yazılımlarda netflix yazılı bir yazılım gördüm.Bana uyarmı acabaonu sizin için yazmamıştım sizin isteğiniz nedir ?
mb 120 ise yüklenirBen tvme netflix kurmak istiyorum.Yazılımlarda netflix yazılı bir yazılım gördüm.Bana uyarmı acaba
farklı bir arıza olabilir yazılımsal olmaya bilir.
osd yani panel görüntü kesebilir.
ana kart görüntü kesebilir
anakart arızalı olabilir mb82 lerde çoğunlukla olur.
Cok bisey tutmaz en baba 350 olsun. 350 tl icin yeni tv alınır mı bilememyapılacak bir şey o zaman üstadım revizyonlu tv olduğu için masrafta yapılmaz teşekkürler ederim kolay gelsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler üstadım
Merhaba;mb 120 ise yüklenir
Cok bisey tutmaz en baba 350 olsun. 350 tl icin yeni tv alınır mı bilemem
bu hayatta hiç birşeyin garantisi yokselam fikoloji üstadım,revizyonlu tv olduğu için garantisi yok, yaptır 3 gün sonra tekrar bozulsun
menü 4725 yap disonic içine gir factory reset yap, tv kendini sıfırlayacak tekrar deneMerhaba;
Tvme yazılımı yükledim.Netflix geldi.Çok şükür
Yalnız netflixi marketten indirdim.Uygulamalarımın içinde gözüktü.Daha sonraki girişimde uygulamalarımda göremedim.Tekrar ekledim.Yerini değiştirdim.Gene aynı oldu.Bir tür uyumsuzlukmu yaşıyor acaba,yazılımla tv