Kolay gelsin. Netflix aktif etmek için swprofile dosyanızdan sırası ile;Estafurullah ne kusuru herşey için çok teşekkür ederim artık rahat bir uyku çekebilirim tekrar çok teşekkürler ve iyi geceler
sayın labnet usta bu netflix i mb211 tvme uygulayabilirmiyiz.malüm bizim tvde netfilx yok.Kolay gelsin. Netflix aktif etmek için swprofile dosyanızdan sırası ile;
Config/MenuItemSupport/Netflixenabled seçeneğini true yapın
Netflix'i smart portal kısayol ekranına eklemek isterseniz ;
Config/SmartMenu/SmartMenuItems den ana ekranda olan 4 uygulamadan 1 ini falsa yapıp netflix i true yapın.
Çok teşekkür ederim harikasınız #Labnet ve #tearspy üstad mükemmel oldu. ))Kolay gelsin. Netflix aktif etmek için swprofile dosyanızdan sırası ile;
Config/MenuItemSupport/Netflixenabled seçeneğini true yapın
Netflix'i smart portal kısayol ekranına eklemek isterseniz ;
Config/SmartMenu/SmartMenuItems den ana ekranda olan 4 uygulamadan 1 ini falsa yapıp netflix i true yapın.
Hocam anlattığım adımları gerçekleştirirsen netflix gelecektir diye düşünüyorum isterseniz svprofile dosyasını bana gönderebilirsiniz.sayın labnet usta bu netflix i mb211 tvme uygulayabilirmiyiz.malüm bizim tvde netfilx yok.
Anlatım bu konuda mevcut hocamTamam akşam eve gidince yaparım ama svprofilini nasıl alıyorduk.Kısaca hatırlatırsanız memnun olurum.