Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tv anakart nerden öğreniyorsun
menu tuşu + 4725 üst bar da yazıyor
Tv anakart nerden öğreniyorsun
Ne diye yazıyor örmek verir misinmenu tuşu + 4725 üst bar da yazıyor
Ne diye yazıyor örmek verir misin
seri no paylaşırmısınızMerhaba Nexon 40NXN Smart Tv ye yazılım yüklemek için USB taktım. (MB95m_V.918_27185768_IPTV) dosyanın adı. Led yanıp yanıp söndü 10 sn. sonra led düz oldu. TV açtım normal kanal açıldı tv biraz izledim. Sonra yeniden denemek için fişini takıp tekrar OK tuşu ile açmaya çalıştım ancak açılmadı ve power ışığı yanmıyor. TV kurtarabilirmiyiz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
seri no paylaşırmısınız
tam barkodunu paylaşırmısınızdoğru yazılım hangisi acaba
full yazılım :
Yardımınız için çok teşekkür ederim. Standby ışığı yanıyor televizyonun fiş sökülü iken OK tuşuna basılı olarak yukleme baslatmayı denıyorum ama hiç hareket yok.full yazılım :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatım : https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/#post-58643
yükleme sonrası tv açıldıktan sonra bu core yazılımını yükleyin :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
teknovest
kumandanızın çalıştığından eminseniz.Yardımınız için çok teşekkür ederim. Standby ışığı yanıyor televizyonun fiş sökülü iken OK tuşuna basılı olarak yukleme baslatmayı denıyorum ama hiç hareket yok.
Standby ışığı hiç yanmıyor. Yanlış yazmışım.kumandanızın çalıştığından eminseniz.
yazılımı presedüre uygun yüklediğinize eminseniz.
servisten destek almak gerekebilir, yazılım yüklediğinizi ardından bu şekilde olduğunu belirttiniz. hangi yazılımı denediniz bilmiyorum ama televizyona göre değildi galiba