Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
mb120 için teşekkürler. vestel yetkili servisinden yazılım olmadığı söylenmişti. varmış.
Yetkili servislere bir garazımız yok arkadaşlar lakin bir çoğunun işlerini takip etmedikleri aşikar
mb120 için teşekkürler. vestel yetkili servisinden yazılım olmadığı söylenmişti. varmış.
Her ne kadar usb yi film vs modunda görmüyor olsa da, yine de bir çekirdek yazılım yükleyerek menu 1505 komutu verdiğinizde tepki alabiliyormusunuz?Hayır hocam Bu belleği Çoğu TV de denedim açtı fakat benim cihazda sorun var MB100 gibi yeni nesil bordlarda da denemiştim çalışıyordu fakat benim Elimdeki Televizyon bunu göremiyor USB den güç alıyoruz ama Data Alamıyorum Anakartın üzerindeki yazılım V0.4.3i miş yanlış söylemişim kusura bakmayın :/ Memnunumda televizyondan Kendim çözmek istiyorum birazda sorunu Servise vermek istemedim.
Evet hocam SW Update görebiliyorum. İçerisinde Update dosyaları yok ama Yanımda bilgisayarda yok şuan için.
Ado hocam sana zahmet olacak ama şu benım yazılımada bi bakıversen bende tvıme rahatlıkla bakayım
Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.
teşekkürlerBu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.
Bu mudur?
- 17MB82 1.37
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
- 17MB82 1.37
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
- 17MB82 1.37
hocam bulgaristandan aldım alır almaz 1 haftasına servize götürmüştüm nedeni yotube ve smarta girmiyordu, 26 gün sonra geri teslim ettiler ve anakartı deiştirdik diye yazmışlardı ama sorun halen devam ediyordu,belliki hiç birşey deiştirdikleri yok ve 1 2 gün sonra tekrar götürmeme ramen çalışıyor senin internetinden olabilir binbir bahane bulup geri gönderdiler,internetimden olsa dier tivim çalışmıyacak onun markası finlux MB110 ana kartına sahib buna şükür diyelim,şunu anladımki serviz garantiside olsa hiç bir işe yaramıyor kendı paranla rezil oluyorsun hocam,Ferdim senin tv ihraç veya revizyon falanıydı? Nereden almıştın? (yazılım bulamıyorum da o yüzden sordum)