Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,892
cihazı sıfırlayıp sonra size verilen yazılımı tekrar yükleyin demiş.nasıl yani
cihazı sıfırlayıp sonra size verilen yazılımı tekrar yükleyin demiş.nasıl yani
istenilen bilgileri buraya ekleyin.bu linkdeki yazılım yazılım yetki verirseniz sevinirim.
anlamadım 211s yazılım lazım usta bana vermiş oldugum linkdeki yazılımı indiremiyorum ustaistenilen bilgileri buraya ekleyin.
cihazında arıza var mı, mb211 hangi sürümü olduğunu bilmeden sana nasıl yazılım verebilirim.anlamadım 211s yazılım lazım usta bana vermiş oldugum linkdeki yazılımı indiremiyorum usta
cihaz 17 mb 211s v3 tosiha menu onu vestel menu cevirmek istiyorum usta onun için o yazılım lazım ustacihazında arıza var mı, mb211 hangi sürümü olduğunu bilmeden sana nasıl yazılım verebilirim.
işte bana böyle gel. çoğu kullanıcı cihazına uygun olmayan yazılımı talep ediyor cihaz bilgisi talep ettiğimizde cihaz mb100 istediği yazılım yazılım mb140.cihaz 17 mb 211s v3 tosiha menu onu vestel menu cevirmek istiyorum usta onun için o yazılım lazım usta
sizde haklısınız usta çok saol allah razı olsun.işte bana böyle gel. çoğu kullanıcı cihazına uygun olmayan yazılımı talep ediyor cihaz bilgisi talep ettiğimizde cihaz mb100 istediği yazılım yazılım mb140.
yazılımı gönderdim demeyi unuttum zaten hemen indirmişsinsizde haklısınız usta çok saol allah razı olsun.

Cihaza guncelleme yapmak istiyorum hangi driver indirip yukleme yapmaliyim.
servis menüsünün görüntüsünü atınCihaza guncelleme yapmak istiyorum hangi driver indirip yukleme yapmaliyim.