K
kafasizcivi
Yeni Üye
- 2 Mar 2018
- 1
çok teşekkürler
TheDoctor' Alıntı:mb100 için sorunlardan bahseden var ama final denilmiş. sorunlu sürümde mi final yapacak koskoca vestel ?
TheDoctor' Alıntı:mb100 için sorunlardan bahseden var ama final denilmiş. sorunlu sürümde mi final yapacak koskoca vestel ?
girdap7' Alıntı:Mb120 icin 2.45.10.1 yazilimini yukledim coook uzun bir aradan sonra sonunda netflix uygulamasi geldi goruntude gayet guzel. İnternette kopma sorunuda duzelmisse tadindan yenmez.
tv 50ub8300
girdap7' Alıntı:Mb120 icin 2.45.10.1 yazilimini yukledim coook uzun bir aradan sonra sonunda netflix uygulamasi geldi goruntude gayet guzel. İnternette kopma sorunuda duzelmisse tadindan yenmez.
tv 50ub8300
Ado' Alıntı:girdap7' Alıntı:Mb120 icin 2.45.10.1 yazilimini yukledim coook uzun bir aradan sonra sonunda netflix uygulamasi geldi goruntude gayet guzel. İnternette kopma sorunuda duzelmisse tadindan yenmez.
tv 50ub8300
Sonra internet konusundaki gözlemlerinizi de yazarsanız sevinirim azizim :
kaya.cihat92' Alıntı:ado üstad bu 49ud9400 un kanal listesini usb ye aktarip kanal duzenleme yapilabiliyormu
Iz_for' Alıntı:kaya.cihat92' Alıntı:ado üstad bu 49ud9400 un kanal listesini usb ye aktarip kanal duzenleme yapilabiliyormu
Tkgs yi guncelleyip olusan guncel listeyi tv den usb ye indirin
http://www.vesteldriver.com/TURKSAT_4A.html
Bu linkte kanal listesi düzenleme editörü var indirip pc niz de kendi listenizi oluşturabilirsiniz