Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Georsev' Alıntı:
I have this software.is there any update for this?and where i can find it?thank you very much!!

Hello there. Below is a list of topics 2.45.70 and 2.45.101 in the MB120 list. You can stay in that software if you like the performance of the best by experimenting with the sequence. However, we can not help if we need full writing in the future because we can not access the information of exported products.

:ok:

https://tavsiyeforumu.com/konu-vestel-mb82-kurtarma-mb100-mb110-mb120-mb130-mb140-%C3%A7ekirdek-yaz%C4%B1l%C4%B1m-konusu.html

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

yaman21' Alıntı:
yaman21' Alıntı:

hocam beni unuttunuz sanırım. 

Ayrıyetten bir şey sormak istiyorum. TV gece yarısı kendi kendine neden açılır. ikidir gece yarısı kalkıyorum tv açık.

Unutmadım ancak son bir haftadır yoğunluğum çok üst seviyelerde. Bu nedenle forumda da pek bulunamıyorum.

Şu açılma konusunu canlı destek hattına bildirirmisiniz rica etsem. Ben de teknik kanada ileteyim bakalım ülke genelinde bunun gibi geri dönüşkler var mı başka. Ona göre bir çalışma yaparlar mutlaka lakin sizin bu bildirimleriniz önemli lütfen ihmal etmeyiniz bildiriniz canlı destek hattına :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Klingon' Alıntı:
Hi,

I've a Haier TV (mainboard Vestel MB120), the TV is running fine but sometimes NetFlix doesn't work (error displaying content), and NetFlix works on other devices (PS4, etc..).
To solve the issue I have to switch off the TV, wait for a while, and sooner o later NetFlix works again without changing anything.

Any idea what should be?

Thanks a lot,

Hello my friend. We often see such situations as software malfunctions. I do not know which software version you are using, but it is both a NetFlix issue and a stable version 2.36. The core software topic in our forum is MB120, there are new versions up to 2.45.70 and 2.45.101, but you can try them, but my other friend told you that if you encounter any problems, you can not give full software support because your products are under export issue. Please be careful when dealing with software.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Muratcil' Alıntı:
Ado hocam mb120 lerde de kulaklık problemi var  ses sistemi taktırdım TV sesı yukseltmıyo. Kısmıyo,yardım lutfen (TV kumandasıyla)

Azizim bu yazılımlar biraz ürün lokaline göre çözüm üretilen durumlar olabiliyor bu nedenle sizden de ricam canlı destek hattına konuyu bildiriniz. Çok kısa süre içerisinde size çözüm üretiyorlar. :ok:

En kısa zamanda ben de bu kulaklık çözüm yazılımlarını forumda yayınlayacağım :ok:

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

Ado' Alıntı:
yaman21' Alıntı:
hocam beni unuttunuz sanırım. 

Ayrıyetten bir şey sormak istiyorum. TV gece yarısı kendi kendine neden açılır. ikidir gece yarısı kalkıyorum tv açık.

Unutmadım ancak son bir haftadır yoğunluğum çok üst seviyelerde. Bu nedenle forumda da pek bulunamıyorum.

Şu açılma konusunu canlı destek hattına bildirirmisiniz rica etsem. Ben de teknik kanada ileteyim bakalım ülke genelinde bunun gibi geri dönüşkler var mı başka. Ona göre bir çalışma yaparlar mutlaka lakin sizin bu bildirimleriniz önemli lütfen ihmal etmeyiniz bildiriniz canlı destek hattına :ok:

Cihazin gece acilmasi problem degil diye biliyorum.Gunluk her gece saat 3 te yazilim guncelleme icin cihazin ekrani kapali konumda iken acilir yeni yazilim bulur ise yukler...

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

mesutank' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Cihazin gece acilmasi problem degil diye biliyorum.Gunluk her gece saat 3 te yazilim guncelleme icin cihazin ekrani kapali konumda iken acilir yeni yazilim bulur ise yukler...

Ayarlardan yazilim guncellemeyi kapatir iseniz cihaziniz gece kendiliginden calismaz...

Geri
Üst Alt