F
fdemirci41
Yasaklı Üye
- 11 Kas 2021
- 7
- 32
hani servis menüsü.?
hani servis menüsü.?

merhaba seg 39226B 17mb82s güncel yazılım paylaşır mısınız

Son düzenleme:
hani servis menüsü.?
hani servis menüsü.?
Merhabalar hocam nasılsınız 2 ay falan önce yazmıştım aynı mesajı tekrar güncelliyorum tvdeki sorun hala devam ediyor. modem-router wifi kanal numarasını değiştirdik 1 ay falan sorunsuz çalıştı fakat 1 haftadır yine aynı hatayı veriyor aşağıdaki mesajda detaylı yazmıştım full yazılımmi yuklememiz lazım yardımcı olursanız sevinirim
![]()
benim Tv'de son 1 aydır sürekli wifi baglantisi kendiliginden kopuyor geri baglaniyor son iki haftadır da wifi kopuyor bağlanmıyor ağ ayarlarına girip kablolu kablosuz ve devre dışı seçeneklerini kapat aç yapıyorum ondan sonra bağlanıyor bazen seçeneklerde kablosuz ağ seçeneği kayboluyor sadece kablolu devre disi secenekleri gözüküyor bugünde sürekli kopup kopup bağlandı internet geliyor Youtube giriş yapıyorum internet kopuyor 10 saniye sonra bağlanıyor 10 saniye sonra tekrar baglanti kopuyor 2 hafta öncesinde TV kendiliğinden kapanıp kapanıp açılıyordu bazen YouTube ss iptvye gurerkende TV kendiliğinden resetleyip kapanıyor sorun nedir acaba çoğu zaman kumandayida algılamıyor bazen 15 sn vazen 2.3 dakika kumndayi algilamiyor yazilim güncelleme yapmak istiyorum yazilim bulunamadı diyor yardımcı olur musunuz şimdiden tesekkurler
yazılımı gönderdim umarım işini görür.![]()
Buyrun Sota ustam.
son sürümdesiniz.Merhaba, güncel yazılım gönderebilir misiniz?
![]()
Teşekkürler.
Buyurun hocamE Emre78, tv'nin parçaları orijinalse arka kapak etiketini buraya yükle.