By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,014
Rica ederim.Teşekkür ederim sağolun
Hocam ürün kablolu ile bağlayabiliriz değilmi cihazda dahili wi-fi bulunmuyor
Oldu hocam cat6 kablo ile bağlanıyorum teşekkür ederim size
![]()
Rica ederim.Teşekkür ederim sağolun
Hocam ürün kablolu ile bağlayabiliriz değilmi cihazda dahili wi-fi bulunmuyor
Oldu hocam cat6 kablo ile bağlanıyorum teşekkür ederim size
![]()
yazılıma sağ üstteki bildirim çanından ulaşabilirsin.Mb97 youtube video acılmıyor televizyon regal güncelleme yapabilirmiyim birde bir keresinde denemistim fat32 formatındaki bir usb 2.0 ile guncelleme yaptı fakat surum hala aynı kaldı youtube hala acılmıyor lutfen indirme talebimi kabul edip yardım edermisiniz
![]()
Y yusufiii000,By_Trol
Yazılım televizyona yükledim ve guncelleniyor dedi ekran kapandı ve acıldı sonrasında menu 4725 tusladım hâlâ surum aynı ve youtube açılmıyor yardım edermisinizyazılıma sağ üstteki bildirim çanından ulaşabilirsin.
bildirim çanından yazılımı indirebilirsin yükledikten sonra sonucu yazın.Merhaba arkadaşlar iyi çalışmalar
Mb110 için full yazılıma ihtiyacım var arıza göz ışık sürekli yan sön yapıyor
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim
serviste ne yapıldı.?![]()
Merhabalar. Tv servise gitti geldi akabinde wifi ağlarını görmemeye başladı. Hiç bir şekilde wifi ağını görmüyor. Yazılım güncelleme sorunu çözebilir mi acaba?
önce kart değişimi yapıldığı söylendi. Vestel logosu ile açıldı. akabinde tekrar arızalandı.Tekrar gitti servise bu sefer toshiba logosu ile açılmaya başladı 3. kere gidişte besleme kartı değişimi yapıldığı söylendi.serviste ne yapıldı.?
üstat cihazın arka kapağını açıp anakart üzerinde seri no ve cihaz arkadasın etiketi buraya yükle. Ne yapıldığını anca o zaman anlarız.önce kart değişimi yapıldığı söylendi. Vestel logosu ile açıldı. akabinde tekrar arızalandı.Tekrar gitti servise bu sefer toshiba logosu ile açılmaya başladı 3. kere gidişte besleme kartı değişimi yapıldığı söylendi.
Aynı mesajı birden fazla konu altına yazmanıza gerek yok. Mesajınızı okuyoruz elimizde varsa paylaşıyoruzMERHABA KOLAY GELSİN. DÜN TV TERS GÖSTERİYORDU. GÖNDERDİĞİNİZ YAZILIMLA TV DÜZELDİ TVNİN ÜSTÜNDE VESTEL YAZIYOR. AMA TV NİN AÇILIŞ EKRAN LOGOSU SEG YAZIYOR.AÇILIŞ LOGOSUNU VESTEL YAPMAK İSTİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER MAİN KARTI:17 MB 82S
![]()
![]()