Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,286
servis menüsünü paylaşarak.tv yazılım güncelleme talebini nasıl vericez mb97
tv yazılım güncelleme talebini nasıl vericez mb97
servis menüsünü paylaşarak.tv yazılım güncelleme talebini nasıl vericez mb97
tv yazılım güncelleme talebini nasıl vericez mb97
cihazında son sürüm yüklü.Hocam iyi forumlar 17mb97 için lcarbon u indiricem fakat önce onay almam gerektiğinden ekte fotoğrafını paylaştığım tvm için doğru versiyonu mu indiriyorum bi teyit edebilir miyiz ? Desteğiniz için tşkler
![]()
Linkteki konunun 1. mesajı okuyunHı level 55HL560 cihazım kırmızı ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
55 HL 560 kırmızı ışık yanıp sönüyor açılmıyor
Hayır orjinal anakartı var hiçbir şeyi değişmedi ne yapmam lazımLinkteki konunun 1. mesajı okuyun
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...tavsiyeforumu.com
bildirim çanından ulaşabilirsin.![]()
vestel 65ub9100
yazilim guncelemesi istedim
Burası para ile yazılım satılan bir forum sitesi değil yanlış yazılım ile cihazınız tamamen çalışmaz duruma gelmemesi için tv nin arka kapağındaki etiket bilgilerine göre yazılım veriliyor. Siz forum kurallarını ve işleyişi okumadan yargılama yapıyorsunuz. Kimse ile de dalga geçilmiyor. Aşağıdaki linkteki yazanları okuyunuz. Sonrada para ile yazılım satan forumlara gidebilirsiniz. Biz para ile yazılım satmıyoruz paranızı başka yerde harcayınız. Yolunuz açık olsun.bir yazılım indirecegiz üye ol dediniz üye olduk yazılim indirmek için talap aç felan filan arkadaş dalga ge.meyin kısaca parası şukadar deyin kısa kesin illaki milleti deli dana gibi dolandıracaksınız istemiyorum yazılım indirmiyorum
İşim gücüm yok seninle dalga geçmek için forum üye yaptırıp sonra talep oluşturup bundan zevk mi alacağız.!?bir yazılım indirecegiz üye ol dediniz üye olduk yazılim indirmek için talap aç felan filan arkadaş dalga ge.meyin kısaca parası şukadar deyin kısa kesin illaki milleti deli dana gibi dolandıracaksınız istemiyorum yazılım indirmiyorum
Hard to find profile for this motherboard. You have the full software. Try at your own risk. If the remote control no longer works, you can use a programmable one.hello
please help me
negative picture
thank you
17mb180e
ves500qndh-2d-n91 PT500GT02-9
![]()
![]()
![]()