son sürüm yüklüMerhaba kolay gelsin elektronikciyim tv anakart değişim yaptım daha güncel yazılımı var herhalde verebilirmisiniz. Sürümü V3.33.17.4 (17mb211s)
![]()
sürüm mü düşürmek istiyorsunuz.?![]()
Yazılım alabilirmiyim
Merhabalar bildirim çanını kontrol ettiğimde yazılım gözükmüyor sadece grup forumunda alıntılar gözüküyor özel dm ve çanda göremedimsana dün akşam saatlerinde yazılım yolladım bildirim çanını kontrol et.
Merhabalar bildirim çanını kontrol ettiğimde yazılım gözükmüyor sadece grup forumunda alıntılar gözüküyor özel dm ve çanda göremedim
![]()
V3.33.17.6 sistemde gözüküyor ama hocam bunu verme imkanınız varmıdırson sürüm yüklü
senin cihaz hi-livel o yüzden vermedim. İlla yüklemek istiyorum dersen veririm.V3.33.17.6 sistemde gözüküyor ama hocam bunu verme imkanınız varmıdır
![]()
Hangisi işini görür.?vestel mb211 yazılım gerekli
vestel mb211 yazılım gerekli
modele baktım v3 versiyonu
MB211S QuiVestel APV V.3.33.17.6 işimi görür gibi
Üstat ben müneccim değilim.vestel tv kablosuz ağ özelliği yok oldu kablolu seçeneği var sadece yazılımsal mıdır acaba yardımcı olursanız sevinirim
modele baktım v3 versiyonu
MB211S QuiVestel APV V.3.33.17.6 işimi görür gibi
teşekkür ederim yazdım ancak yanlış yere yazmışım kusura bakmayın. Yükledim yazılımı ancak kablosuz özelliği gelmedi maalesef https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/8651387-8678424-10128297-mb211s.1860/ deneyebilirimÜstat ben müneccim değilim.
Tv markasını, anakart modelini, tv yüklü olan sürümü, tv'nin sorunun söylemeden yazılım istiyorsunuz.
istediğiniz yazılımı verdim bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
verin hocam yükleyeyim. teşekkürlersenin cihaz hi-livel o yüzden vermedim. İlla yüklemek istiyorum dersen veririm.
gönderdim.verin hocam yükleyeyim. teşekkürler