Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,722
Seri bilgisini nereden aldın.?28367103_MB230_V03880 yazılımı buldum attım televizyona hocam televizyon açıldı sıkıntısız. Kart değişimi yetkili serviste yapılmıştı oysaki...
Seri bilgisini nereden aldın.?28367103_MB230_V03880 yazılımı buldum attım televizyona hocam televizyon açıldı sıkıntısız. Kart değişimi yetkili serviste yapılmıştı oysaki...
Seri bilgisini bilmeden attım hocam yanlış yaptım belki haklısınız. Şimdilik çalıştı tv seri numarası farklı olunca bir sorun yaratır mı? Tv'yi geri topladım. Müsait zamanda tekrar açınca dedğiniz numarayı buradan paylaşırım.Seri bilgisini nereden aldın.?
çalıştıysa hiç ellemeyin.Seri bilgisini bilmeden attım hocam yanlış yaptım belki haklısınız. Şimdilik çalıştı tv seri numarası farklı olunca bir sorun yaratır mı? Tv'yi geri topladım. Müsait zamanda tekrar açınca dedğiniz numarayı buradan paylaşırım.
kullandığınız tv anakart çok eski ve güncel uygulamalar için yetersiz donanıma sahip.Merhabalar, güncelleme sağladık oldu, fakat Youtube da Kasma oluyor, Kasma olması normal mi ? Ekstra olarak bu televizyon üzerinde başka bir uygulama yükleme yolu varmı ?
YAZILIM YÜKLEYEBİLİR MİYİZ
bildirim çanından ulaşabilirsin.tv açılıp kapanıyor
YAZILIM YÜKLEYEBİLİR MİYİZ
İlginiz için çok tşk ederim. Allah razı olsunbildirim çanından ulaşabilirsin.
bildirim çanından indirebilirsin.SEG 49SBF700 televizyon güncelleme almıyor. Menüden baktığımda MB211 V3 en son güncellemeyi 2019 almış bu tv ye ait en son güncellemem sürümü nedir nasıl temin edebilirim
not: internet sürüm indir dedim bulamadı yayından indir dedim yükleme barı doldu ama bir değişiklik olmadan çalışmaya devam etti.
mümkünse bu tv ye ait güncel sürümü benimle paylaşır mısınız?
MB211S QuiPicasso APV V.3.33.17.4
bunu indirmek istedim ama indiremedim talep oluştur dedi.
![]()