güncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Merhaba, evimde mutfakta kullandigim vestel 22 inc tv icin güncelleme indirmek istiyorum. MB82S V.0.8.4 mevcut durumu. Buna uygun bir guncelleme almak istiyorum. Şimdiden tesekkür ederim.
![]()
etiket bilgisi mb230 , servis menüsü mb211mb230 için full yazılım alabilir miyim? Anakart mb211 mi görünüyor? Daha önce mb230 almıştım ancak format sonrası silindi maalesef. Ana kartıma uygun yazılım hangisi acaba 211 mi 230 mu?
![]()
![]()
Hocam anlık elektrik kesintisi olup elektrik geldiğinde örneğin evin elektrik sigortası attığında. Tv açılıyor sonra 10 sn sonra kendi kendine kapanıyor ve bu bir döngü oluyor. Detiket bilgisi mb230 , servis menüsü mb211
tv'de ki sorun nedir.
Tv'nin anakartı değiştirilmiş o yüzden tv'nin arka kapağını açıp modül girişinin üzerinde etiketi buraya yükleyin.Hocam anlık elektrik kesintisi olup elektrik geldiğinde örneğin evin elektrik sigortası attığında. Tv açılıyor sonra 10 sn sonra kendi kendine kapanıyor ve bu bir döngü oluyor. D
Evet hocam depremde hasar görmüştü garantide anakart değiştirilmiş sanırım televizyonun arkasını açtım ve anakartın fotoğrafını yüklüyorum sanırım m230 anakart.Tv'nin anakartı değiştirilmiş o yüzden tv'nin arka kapağını açıp modül girişinin üzerinde etiketi buraya yükleyin.
bu kartları satan arkadaşlar terbiyesizlik yapıyorlar. Modül kısmının üzerinde barkod olur onu bilerek söktüklerini düşünüyorum.Evet hocam depremde hasar görmüştü garantide anakart değiştirilmiş sanırım televizyonun arkasını açtım ve anakartın fotoğrafını yüklüyorum sanırım m230 anakart.
![]()
yazılımı gönderdim.Merhabalar, yazılım güncellemesi için onay istiyorum. Mb96
![]()
28367103_MB230_V03880 yazılımı buldum attım televizyona hocam televizyon açıldı sıkıntısız. Kart değişimi yetkili serviste yapılmıştı oysaki...bu kartları satan arkadaşlar terbiyesizlik yapıyorlar. Modül kısmının üzerinde barkod olur onu bilerek söktüklerini düşünüyorum.
seri bilgisi olmayan karta nasıl yazılım vereceğim.! bunu bilmiyorlar mı.!
kartın dış kenarında uzunca bir kod olacak onu buraya net şekilde ekle.
Seri bilgisini nereden aldın.?28367103_MB230_V03880 yazılımı buldum attım televizyona hocam televizyon açıldı sıkıntısız. Kart değişimi yetkili serviste yapılmıştı oysaki...
Seri bilgisini bilmeden attım hocam yanlış yaptım belki haklısınız. Şimdilik çalıştı tv seri numarası farklı olunca bir sorun yaratır mı? Tv'yi geri topladım. Müsait zamanda tekrar açınca dedğiniz numarayı buradan paylaşırım.Seri bilgisini nereden aldın.?
çalıştıysa hiç ellemeyin.Seri bilgisini bilmeden attım hocam yanlış yaptım belki haklısınız. Şimdilik çalıştı tv seri numarası farklı olunca bir sorun yaratır mı? Tv'yi geri topladım. Müsait zamanda tekrar açınca dedğiniz numarayı buradan paylaşırım.