Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,409
arkasındaki etiketimarka vestel modeli 55ud9360
arkasındaki etiketimarka vestel modeli 55ud9360
1 saat bekledim bir sonuç alamayınca iptal ettim.son durum nedir.?
full yazılım verdim tv yükleyip sonra güncellemeyi üstüne yükle.1 saat bekledim bir sonuç alamayınca iptal ettim.
tv'de parça değişimi yapılmadıysa arkadasındaki etiketi buraya yükleyin.bilgisayarım bu televizyona hdmı ile bağlı ve uzun zamandır kullanıyordum fakat son 1 haftadır tv yi açtığımda ekran görüntüm yansıyor fakat ardından sinyal yok hatası alıyorum. Tüm ayarları fabrika ayarları yaptım aynı şekilde de ekran kartımı da fakat düzelmiyor. Pc de bağlantım gözüküyor çözünürlük ayarı dahil her şeyi değiştirebiliyorum. Güncelleme yapmam mı gerekiyor ?
menü 4725 yapıp açılan menüyü buraya yükleyinMerhaba tv nin en güncel sürümü bulamadım.
kanallarda gezinirken eskisi gibi hızlı değil. cok sık bi şekilde kanal bulunamadı hatası verip tekrardan kanal kurulum yapıyorum.
bu modele uygun en güncel sürüm u de bulamadım
yazılım atmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?
anakartı içinde 17mb82s yazıyor.
SEG TV
MODEL NO : 40SC5600
SN: 7629110 600462
PNL:23321566
VPAZ:20271578
banada atabilir misiniz yazilim lütfenfull yazılım verdim tv yükleyip sonra güncellemeyi üstüne yükle.
istediğiniz yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.MB100 v2.7.0.0 son update yazılımmı acaba, onu yükleyebilir miyim.
Yazılım linkini verebilirmisiniz ?
Uydu yayınlarını çoğunu bulamıyor.
Vestel MB100 ful Yazılım lazım.
aynı mesajı 8 farklı konuya yazmıssınız.? Biraz sabırbanada atabilir misiniz yazilim lütfen
özür dilerim hocam tamam bekliyorum sizden haber . bir daha fazla konu açmam 1 tane açar beklerim anlayişiniz için teşekkür ederim .aynı mesajı 8 farklı konuya yazmıssınız.? Biraz sabır
menü 4725 yapıp açılan menüyü buraya yükleyin