ilgin için teşekkürler son sürüm olabilir ama bende NETFLİX yok...son sürüm yüklü
ilgin için teşekkürler son sürüm olabilir ama bende NETFLİX yok...son sürüm yüklü
bir önceki sürümü verdim indirip deneyinilgin için teşekkürler son sürüm olabilir ama bende NETFLİX yok...
sota arkadaşım önermiş olduğun mb120 carbon v2.45.32.0 versiyonda,da NETFLİX Yok ; Size zahmet olacak mümkünsebir önceki sürümü verdim indirip deneyin
sota arkadaşım önermiş olduğun mb120 carbon v2.45.32.0 versiyonda,da NETFLİX Yok ; Size zahmet olacak mümkünse
17MB120 NETFLİX V2.45.12.1 versiyonu onaylayınız.teşekkürler..
gönderdimson versiyon yazılım rica edeyim;Teşekkürler..
sorununuzu biraz daha detaylı anlatır mısınız.?tv açılıp kapanma sorunu var yazılım yüklemek istiyorum acaba son sürüm yazılım verebilirmisiniz rica etsem efendim
cihazınızda en güncel sürüm yüklü 3.62.7.0 sürümü eskidir.
iyi günler MB130 V.3.62.7.xx olarak en güncel sürüm konusunda yardımcı olurmusunuz? JVC televizyonum.
tesekkurlercihazınızda en güncel sürüm yüklü 3.62.7.0 sürümü eskidir.
Teşekkürler kolaygelsin..gönderdim
efendim tv diyelimki gece kapattım sabah açıyorum kendi kendine açılıp kapanıyor 1 kaç defa sonrasında düzeliyor wifisi çok önceden gitti kendi kendinesorununuzu biraz daha detaylı anlatır mısınız.?
tv'de değişen parça yoksa arkasındaki etiketi buraya yükleyin.efendim tv diyelimki gece kapattım sabah açıyorum kendi kendine açılıp kapanıyor 1 kaç defa sonrasında düzeliyor wifisi çok önceden gitti kendi kendine
marka vestel modeli 55ud9360tv'de değişen parça yoksa arkasındaki etiketi buraya yükleyin.