M
musa adıgüzel
Yeni Üye
- 5 Ağu 2019
- 3
- 42
açılıp kapanıyor ustam kurtarma attım düzelmedicihazın neyi olduğunu bilmeden nasıl yazılım verilmesini bekliyorsunuz
açılıp kapanıyor ustam kurtarma attım düzelmedicihazın neyi olduğunu bilmeden nasıl yazılım verilmesini bekliyorsunuz
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.40 FA 5050 17M882S 10097044 23268152 Vestel TV Standby ışığı yanığı yanıp sönüyor. Bana yazılım konusunda yardımcı olur musunuz?
full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Selam ustalarim buna göre full yazilim alabilirmiyim
teşekkür ederim ustamfull yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Peki bunun yeni sürümü yok mu? Yazılımı hiç güncellemedikyeni sürümler ota olarak geliyor.
Tv nizin yazılımı güncel daha güncel ana kartlı tv ler varken eskide kalan sizin tv ye güncel yazılım geleceğini sanmıyorum.Peki bunun yeni sürümü yok mu? Yazılımı hiç güncellemedik
servis menüsü.?mb120 yazılım yükseltmek istiyorum 2.45 teşekkürler.
Telefunken full yazılım lazım tv açılıyor ama boş
Telefunken full yazılım indirmek istiyorum.
Yazılımı indiremiyirumÖnemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...tavsiyeforumu.com