Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,081
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Haklısın usta
![]()
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Haklısın usta
![]()
Teşekkür ederim Allah razı olsunkurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
yazılımı indirmemişsinTeşekkür ederim Allah razı olsun
Hocam şuan işteyim eve geçmem lazimyazılımı indirmemişsin![]()
üstadım 4gb bulamadım nasıl yapabiliriz bende 16 gb var dısardada bulamadımyazılımı indirmemişsin![]()
16gb deneyin.üstadım 4gb bulamadım nasıl yapabiliriz bende 16 gb var dısardada bulamadım
Denedim olmadı yada ben yaoamadim16gb deneyin.
bizde daha eski sürüm mevcut tv sıfırlama yapıp deneyin.Merhaba vestel 50UD8100 televizyonumda iptv izlemek istiyorum app storeden daha önce ssiptv indirmiştim şimdi app store açılmıyor.Bana güncel yazılım linki atarmısınız veya iptv için ne yapabilirim.Önerileriniz nelerdir?Teşekkürler...
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın.Merhaba
Ekte Etiketini gönderdiğim televizyon açılıyor vestel logo geliyor tekrar kapanıyor sürekli bu şekilde yapıyor. Full yazılım bulunur ise çok memnun olurum. tv de anakart veya panel değişimi yapılmamıştır. Ürün orijinal şekildedir.
Teşekkürler
![]()
Resimdeki tv yazılımı güncelBir sonraki TV için yazılım isteyebilir miyim? 17mb120. Çok teşekkür ederim!
![]()
Biliyorum, ancak birkaç hata üretiyor; örneğin ekranda simge parçaları kalıyor. Artık tekrar yükleyebileceğim temel yazılıma sahip değilim, bu yüzden ona ihtiyacım var. Teşekkürler!Resimdeki tv yazılımı güncel