Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

E Çevrimdışı

eprex123

Yeni Üye
18 May 2020
21
27
Toshiba tv'ye sahibim.Youtube 4k videolarda tam ekran olmadığı için orjinal yazılıma dönmek isteyip full yazılım talep etmiştim önceden.(MB120)

Ancak herşeyi yapılması gerektiği gibi yapmama rağmen full yazılım yükleyemiyorum.Ok tuşuna basılı tutup fişi taktıdığımda hiçbirşey olmuyor,boot gerçekleşmiyor.Ok tuşuna basmadan fişi taktığımdan farklı bir olay olmuyor,bir kaç kere yanıp sönüyor toshiba ekranı geliyor ve tv kapalı kalıyor.Nasıl full yazılım yüklerim fikri olan var mı ?

Ya da full yazılım yüklemeden youtube bazı 4kları tam ekran değilde kenarlardan kırpılmış şekilde izleme problemini nasıl çözerim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

E Çevrimdışı

enlucky

Yeni Üye
22 Eki 2020
1
44
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin USB giriş portuna takın
Tv yi çalıştırın kumanda üzerinden MENÜ 1 5 0 5 Tuşlayın
Yazılım yükselme menüsü gelecek EVET seçin OK tuşuna basın
1-2 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Tv kapanacak fişi çekmeyin kapalıyken de yükleme işlemi devam edecektir açılmasını bekleyin.
Teşekkürler,
Vestel tv de ip tv uygulaması ss iptv programında daha önce ses vardı ama görüntü yoktu bu güncellemeyi yaptıktan sonra herşey süper oldu 10 numara paylaşım ve problem çözümü oldu. Sağol arkadaş.

M Çevrimdışı

marco

Yeni Üye
25 May 2019
19
60
Hitachi
Modello: 43HG6W69IH (vestel)
Numero di serie: 7657021 600641
Codice principale: 17MB120 23350532
Codice pannello: ves430QNEL-2D-U01
Ricerca di software di ripristino
riavvio ciclico
grazie

Ç Çevrimdışı

çiçek

Yeni Üye
23 Eki 2020
2
34
Merhabalar son günlerde hi level tv de ses var görüntü yok olayı yaşıyorum özellikle flash takıp film izlerken oluyor. Kapatıp tekrar açtığımda düzeliyor ama sürekli tekrarlıyor. Yazılımsal olabileceğini düşünüyorum yardımcı olabililir misiniz lütfen?
SERVICE MENU (Phoenix) (V.0.8.4) (SVN:142563)(/0009df/6542.dcf)

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Merhabalar son günlerde hi level tv de ses var görüntü yok olayı yaşıyorum özellikle flash takıp film izlerken oluyor. Kapatıp tekrar açtığımda düzeliyor ama sürekli tekrarlıyor. Yazılımsal olabileceğini düşünüyorum yardımcı olabililir misiniz lütfen?
SERVICE MENU (Phoenix) (V.0.8.4) (SVN:142563)(/0009df/6542.dcf)
Yazılım link
Yazılımı zipten çıkartın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın

Ç Çevrimdışı

çiçek

Yeni Üye
23 Eki 2020
2
34
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
Çok teşekkür ederim yazılım sorunsuz güncellendi ama ekran kararması sorunu hala devam ediyor bunu flash takılıyken yapıyor hep.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Çok teşekkür ederim yazılım sorunsuz güncellendi ama ekran kararması sorunu hala devam ediyor bunu flash takılıyken yapıyor hep.
Ekran kararması yaptığında arka kapağın havalandırma peteklerinden tv nin içerisine bakın bazı kısımlarda küçük ışıklar görmeniz gerekir ışık yoksa led bar arızası vardır.

B Çevrimdışı
6 Şub 2019
55
49
Merhabalar

ilgili cihaz icin yazılım rıca logo b,r süre ekranda kalıp kapanıyor.becklayd yanıyor.

IMG_0922.jpg

Geri
Üst Alt