Toshiba tv'ye sahibim.Youtube 4k videolarda tam ekran olmadığı için orjinal yazılıma dönmek isteyip full yazılım talep etmiştim önceden.(MB120)
Ancak herşeyi yapılması gerektiği gibi yapmama rağmen full yazılım yükleyemiyorum.Ok tuşuna basılı tutup fişi taktıdığımda hiçbirşey olmuyor,boot gerçekleşmiyor.Ok tuşuna basmadan fişi taktığımdan farklı bir olay olmuyor,bir kaç kere yanıp sönüyor toshiba ekranı geliyor ve tv kapalı kalıyor.Nasıl full yazılım yüklerim fikri olan var mı ?
Ya da full yazılım yüklemeden youtube bazı 4kları tam ekran değilde kenarlardan kırpılmış şekilde izleme problemini nasıl çözerim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Buradan daha eski bir sürümü seçin: [URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL] Güncel sürümlerde toshiba,carbon,titanium gibi seçenekler bulunurken eski sürümlerde bu seçenekler bulunmuyor.Hangisinin uygun olduğunu nasıl anlarım ? Ve normal core güncelleme...
tavsiyeforumu.com
Ancak herşeyi yapılması gerektiği gibi yapmama rağmen full yazılım yükleyemiyorum.Ok tuşuna basılı tutup fişi taktıdığımda hiçbirşey olmuyor,boot gerçekleşmiyor.Ok tuşuna basmadan fişi taktığımdan farklı bir olay olmuyor,bir kaç kere yanıp sönüyor toshiba ekranı geliyor ve tv kapalı kalıyor.Nasıl full yazılım yüklerim fikri olan var mı ?
Ya da full yazılım yüklemeden youtube bazı 4kları tam ekran değilde kenarlardan kırpılmış şekilde izleme problemini nasıl çözerim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.