İlk sayfada mb230 yazılımı mevcut.Bende 58u9500 model televizyon var. Son sürüm olan 19.3 yüklü. Problemim son 2 güncellemeden sonra kanalların yerini değiştirme (kanal düzenleme) ve yeni kanal eklemek için sinyal değerlerini yazdığımız yeri bulamamam daha doğrusu bu menüler ortadan kalkmış. Televizyonu sıfırlayıp kanal araması yaptığımda trt 4k çıkmıyor ve önceden yazdığım gibi sinyal değerlerini yazıp kanal ekleyebileceğim yerde yok. Ayrıca telefon üzerinden kanalların yerlerini değiştirsem bile kendiliğinden tekrar eski haline geliyor. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Veya 2 önceki yazılım varsa onu yükleyip bu sorunu çözmek istiyorum.
Evet olabilir ?İlk sayfadan yazılımları gördümde hangisi olduğunu anlamadığımdan yanlış bir şey yapmayayım diye indirmedim. Hangisini indirmem gerekir acaba? MB230_VESTEL_0.51.5.5.ZIP bu olabilirmi?
Yazılımı zipten çıkartınİyi günler. Ben core yazılım yüklemek istedim. Dediklerinizi yaptıktan sonra yazılım yükseltme başarısız diye hata verdi. MB100 model
Bahsettiğiniz hatalar donanımsal olabilir.
selamün aleyküm seri numarası 7131679 400176 v.3.6.2h mb95 vestel tvim için bende bir yazılım rica edebilirmiyim tv artık hdmları görmüyor playstation görmüyor bir sürü sorun belki yazılımı yükseltirsem sorunda düzelir mi acaba lütfen bana yardımcı olun vestel hiçbir çözüm sunmuyor kendı göbegimizi kendimiz kesicez tv tüplü tvden farkı yok
MB24 Anakart ekrandaki görüntünün resmini ekler misin.İyi çalışmalar,emekleriniz boşa gitmesin, Ben bugün Regal Tv nin servis menüsüne girip hem öğrenmek hemde açılışta acaba kaynak seçmeden direk HDMI kaynağını ayarlayabilirmiyim diye baktım- hata ettim menünün bir fotoğrafını almadan bir kaç ayar yapmak istedim. Şimdi şu an ekran değişik kalınlıklarda ve renklerde şeritler oluştu menü yazılarını okuyamıyorum.Eski bir model- Ragalrtv 19795 tft-lcd
Acaba servis menüsünü bulmak mümkün olurmu- fabrika ayarlarına dönmek için.
Servisi arayabilirsiniz, yada seri numarası paylaşın yazılım bakar demeyelim?DEĞERLİ ARKADAŞLAR VESTEL MB130 tv açılmıyor kırmızı ışık devamlı yanıp sönüyor ne ypmam lazım acill