Vestel MB120 anakartlı smart tv Bluetooth kulaklık bağlama

O Çevrimdışı

osman1234

Aktif Üye
11 Haz 2018
141
24
Yazılım konusunda 2014 yılında bir kaç kez yazdım vestele,hatta aradılar da beni ve hatta DH'de bu konuda" vestel çalışanları ,vestel tv kullanmıyorlar galiba" da diye sitem etmiştim yazılı olarak,yine aradıkları zaman" siz sanırım vestel tv kullanmuyorsunuz,kullansanız yazılımı düzeltirdiniz" demiştim ,telefonda önce bir sessizlik oldu ,sonrası işte aynen devam 2014-2020 :)
Arka plandaki bal peteği bile çok çirkin duruyor bence. Benim televizyonumda memnun olmadığım tek şey arayüz zaten. Uygulama sıkıntısı da çok fazla portal da. Arayüze kolaylık ve sadelik çok önemli. Göze hoş gelse çok iyi olacak. Vestel in mobil TV uygulamalarıda öyle. Kullanım kolaylığı yok. Bir özellik koymuşlar. İzlediğin şeylere göre öneri yapıyor normalde. Ama çalışmıyor. Yazılım konusunda da iyileşseler vestel global yarış yapacak seviyede olur bence. Ben kendim mesela Vestel yerli olmasa birde fiyat performans olmasa almam. Görüntü güzel bir sıkıntı yok ama Benim şimdiki aklım olsa 4k vestel smart olmayan tv alırdım. Birde xıomi TV box alırdım. Çok daha iyi olurdu.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Arka plandaki bal peteği bile çok çirkin duruyor bence. Benim televizyonumda memnun olmadığım tek şey arayüz zaten. Uygulama sıkıntısı da çok fazla portal da. Arayüze kolaylık ve sadelik çok önemli. Göze hoş gelse çok iyi olacak. Vestel in mobil TV uygulamalarıda öyle. Kullanım kolaylığı yok. Bir özellik koymuşlar. İzlediğin şeylere göre öneri yapıyor normalde. Ama çalışmıyor. Yazılım konusunda da iyileşseler vestel global yarış yapacak seviyede olur bence. Ben kendim mesela Vestel yerli olmasa birde fiyat performans olmasa almam. Görüntü güzel bir sıkıntı yok ama Benim şimdiki aklım olsa 4k vestel smart olmayan tv alırdım. Birde xıomi TV box alırdım. Çok daha iyi olurdu.
Herkes smart olmayan tv soruyor ama var mı öyle bir tv bilmiyorum ben, o öneri konusuna ben de kafayı taktım emmim bilir ama hala bir şey bulamadım en son fabrikayı arayacağım sanırım gracenote firmasıyla süre dolmuş olabilir bir de yeni vestellerde Qui menü diye bir şey çıktı bize olmuyor ama daha güzelmiş arayüz, karbon menüden sıkıldıysanız titanyum menü deneyebilirsin yazılım sayfasında var

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu konuda haklısın ,saçma sapan bir arayüz var,bendeki 9090 tvnin arayüzü güzel,hatta bana göre çok güzel .Smart olayına gelirsek ,inan biz evde smart kullanmıyoruz,ben bazen testler yapıyorum ,1-2 gün kalıyor,sonra smartsız devam ediyoruz,benim smart almamın tek nedeni tazeleme hızının smartta yüksek olmasıdır,düz tvlerde uygulama olmadığından(ben böyle diyorum) ,panel hız yüksek değil.Yani aslında smart almakla iyi etmişsin :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Herkes smart olmayan tv soruyor ama var mı öyle bir tv bilmiyorum ben, o öneri konusuna ben de kafayı taktım emmim bilir ama hala bir şey bulamadım en son fabrikayı arayacağım sanırım gracenote firmasıyla süre dolmuş olabilir bir de yeni vestellerde Qui menü diye bir şey çıktı bize olmuyor ama daha güzelmiş arayüz, karbon menüden sıkıldıysanız titanyum menü deneyebilirsin yazılım sayfasında var
Bir ara vardı,düz smart olmayan ,hatta yeğen almıştı ,onda da box var çünkü ,ama sanırım lg idi ,bizim Çankaya'da gezerken spotçularda da görmüştüm vestel tv,ama şimdilerde varmıdır inan bilmiyorum.Gerçi aralarında o zamanlar fiyat farkı çok yoktu,ama hız açısından alınır bence smart tv :)

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Bir ara vardı,düz smart olmayan ,hatta yeğen almıştı ,onda da box var çünkü ,ama sanırım lg idi ,bizim Çankaya'da gezerken spotçularda da görmüştüm vestel tv,ama şimdilerde varmıdır inan bilmiyorum.Gerçi aralarında o zamanlar fiyat farkı çok yoktu,ama hız açısından alınır bence smart tv :)
Ya bu akşam bir arkadaş ısrarla düz tv tavsiyesi istedi, inan ki yok yani bulamadım, smartın bir zararı olduğunu düşünmüyorum istemiyorsan internete bağlamazsın olur biter

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ya bu akşam bir arkadaş ısrarla düz tv tavsiyesi istedi, inan ki yok yani bulamadım, smartın bir zararı olduğunu düşünmüyorum istemiyorsan internete bağlamazsın olur biter
Demekki smarttan çekinceleri var :) ,halbuki smart denilen harici web ( kabaca yazdım) ,sonuçta bunu firma veriyor ,ama bağlanmak zorunda değiller zaten,wifi yoksa ,takmazsın fişi,varsa da bağlanmazsın olur biter çünkü çok ahım-şahım bir şey değil smart ,benim köydeki tv mb97 smart ,ama kullanılmıyor ki ,zaten panel hızı için almıştım :)

Geri
Üst Alt