Arka plandaki bal peteği bile çok çirkin duruyor bence. Benim televizyonumda memnun olmadığım tek şey arayüz zaten. Uygulama sıkıntısı da çok fazla portal da. Arayüze kolaylık ve sadelik çok önemli. Göze hoş gelse çok iyi olacak. Vestel in mobil TV uygulamalarıda öyle. Kullanım kolaylığı yok. Bir özellik koymuşlar. İzlediğin şeylere göre öneri yapıyor normalde. Ama çalışmıyor. Yazılım konusunda da iyileşseler vestel global yarış yapacak seviyede olur bence. Ben kendim mesela Vestel yerli olmasa birde fiyat performans olmasa almam. Görüntü güzel bir sıkıntı yok ama Benim şimdiki aklım olsa 4k vestel smart olmayan tv alırdım. Birde xıomi TV box alırdım. Çok daha iyi olurdu.Yazılım konusunda 2014 yılında bir kaç kez yazdım vestele,hatta aradılar da beni ve hatta DH'de bu konuda" vestel çalışanları ,vestel tv kullanmıyorlar galiba" da diye sitem etmiştim yazılı olarak,yine aradıkları zaman" siz sanırım vestel tv kullanmuyorsunuz,kullansanız yazılımı düzeltirdiniz" demiştim ,telefonda önce bir sessizlik oldu ,sonrası işte aynen devam 2014-2020