VESTEL LED TV LOGO GELİP KAPANIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E Çevrimdışı

eregun

Yeni Üye
24 May 2021
11
36
Merhaba 1 sn gibi aralikla vestel yazisi gelip kapaniyor arkasindaki resim bu

20210524_031340.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba 1 sn gibi aralikla vestel yazisi gelip kapaniyor arkasindaki resim bu

20210524_031340.jpg
Bi sorum daha olucak yukleme isini kumanda olmadan yan tuş ile yapabikir miyim yukari asagi ve buton var tuşta

E Çevrimdışı

eregun

Yeni Üye
24 May 2021
11
36
Tekrar merhaba mb82 kurtarma yzzılımını yükledim şimdi vestel yazısı sürekli gelip gitmiyor. Kırmızı ışık fişe takınca sabit açınca vestel yazısı gelip kısa bir süre sonra standby a geçiyor. Önerebileceğiniz birşey var mıdır?
Ayrıca bu televizyonda ilk olarak yazılımdan şüphelenmemiştim sebebi;
Beslemede daha önce bir arıza vardı söküp masa üstünde denerken 12v var 24v bazen gelip bazen gidiyordu ic201 in 7. pinindeki gerilim sabit değildi şemaadan bakınca sol altta d302 bozuk diye düşündüm çünkü vccmain12 de20v ölçebiliyodum ama sağlam çıktı bende d305 e paralel bir kondansatör ekledim 24v ve ic201 in vdd gerilimi sabitlendi.

Şimdiden teşekkür ederim.

17ips19-5.jpg

E Çevrimdışı

ertas0650

Yeni Üye
7 Ağu 2021
1
32
Vestel mb96 yazılım güncellemesi sonrası logo geliyor ışık yanıp yanıp sönüyor belli bir süre tekrar aynısı oluyor burda kalıyor ne yapmalıyım eski haline nasıl getirebilirim??

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Aynı sorun mevcut yardım edin.

IMG_23066421c7123386c1c3.jpg
TEKNOwest TEKNOwest usta size yazılım linki verdi.

Y Çevrimdışı

yalcn4545

Yeni Üye
29 Eyl 2020
12
39
merhaba kolay gelsin vestel smart32hb7020 sn:7706835 600121 tv fişe taktığımda siyah ekranda kalıyor hiçbirşey gelmiyordu şimdi full yazılım yükledim vestel logosu hızlı bir şekilde gelip kapanıyor yardımcı olabilecek birisi varmıdır acaba şimdiden teşekkür ederim panel yazılımı yüklesem düzelirmi acaba ?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
merhaba kolay gelsin vestel smart32hb7020 sn:7706835 600121 tv fişe taktığımda siyah ekranda kalıyor hiçbirşey gelmiyordu şimdi full yazılım yükledim vestel logosu hızlı bir şekilde gelip kapanıyor yardımcı olabilecek birisi varmıdır acaba şimdiden teşekkür ederim panel yazılımı yüklesem düzelirmi acaba ?
Yazılım link
OK tuşu ile yüklenecek
Logonun hızlı bir şekilde gelip gitmesi led arızasına da işarettir.

Y Çevrimdışı

yalcn4545

Yeni Üye
29 Eyl 2020
12
39
O zaman yazılımı yükleyin.
yazılımı yükledik hocam vestel yazısı ondan sonra gelip gitmeye başladı hocam tavsiye edebileceğin bir yazılım varmı kurtarma yazılımı yükledikten sonra hızlı bir şekilde vestel logosu gelip kapanıyor stanby ışığı durmadan yanıp sönüyor

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
yazılımı yükledik hocam vestel yazısı ondan sonra gelip gitmeye başladı hocam tavsiye edebileceğin bir yazılım varmı kurtarma yazılımı yükledikten sonra hızlı bir şekilde vestel logosu gelip kapanıyor stanby ışığı durmadan yanıp sönüyor
Size linki verilen yazılım orijinal full yazılımdı. Donanımsal sorun vardır.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Linkteki yazılımı yükler misin. Bununla da çalışmaz ise donanımsal sorun vardır.
Başta sormam gerekiyordu dalgınlığıma denk geldi şimdi soruyorum donanım orijinal mi? Orijinal değilse yazdığınız seri numara işe yaramaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt