vestel kuruluma gelicek, benim kontrol etmem gereken birşey var mı?

W Çevrimdışı

winpeace 

Aktif Üye
7 Kas 2019
83
44
O konuda ben yorum yapmayayım. Biz ne mağazalar gördük burada satış bitince servisin adresini gösteren :)
size sormak istediğim şu 1 tane ölü pixel gördük servis rapora yazdı. Ama değişim ya da iade yazmadı. Sadece 1 adet ölü pixel mevcuttur yazdı ben bu raporla geri gönderirsem firma almaz diye düşünüyorum. Servisin tuttuğu raporda iade/değişim yazması gerekli değilmi?
Kaldı ki servisler 1 adet ölü pixel'e iade/değişim yazar mı kurulum anında?

eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
336
Program demem yanlış olmuş, bunlar aslında hücreleri çok hızlı şekilde defalarca çalışmaya zorlayan özel yapılmış videolar.

Hatta o derece hızlı şekilde aynı renklleri her hücrede sürekli çeviriyor ki, epilepsi rahatsızlığı olanların ve hatta mümkünse kimsenin bu video dönerken tv ye bakmaması lazım.

Akşam yatarken bu videoyu açın, Sabah kalkıp videoyu durdurun, tv yi kapatıp yeniden açın ve kontrol edin

Hocam zarar vermez dimi TV'ye? :mutlu 3 saat yapsak nolur? 10 saat mi olması gerekiyor illa? Yaptıktan sonra açıp servis menüsünden siyah beyaz her renkte tekrar kontrol edeceğim deĞil mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

size sormak istediğim şu 1 tane ölü pixel gördük servis rapora yazdı. Ama değişim ya da iade yazmadı. Sadece 1 adet ölü pixel mevcuttur yazdı ben bu raporla geri gönderirsem firma almaz diye düşünüyorum. Servisin tuttuğu raporda iade/değişim yazması gerekli değilmi?
Kaldı ki servisler 1 adet ölü pixel'e iade/değişim yazar mı kurulum anında?
Bende de 2 tane gördü ve rapora yazdı. Değişim filan olmayacaktır. Uğraşırsak olabilir ama zaten uygun fiyatlı aldığım ve uğraşmak istemediğim için gerek duymuyorum. Artış olursa servisten değiştirmesini talep ederim. Çünkü 10 cm yakından bakmayınca ölü pixeli görmek imkansız. Sizin stuck pixels denilen renkli bişey mi çıktı yoksa siyah- koyu gri gibi olan ölü pixel mi?

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam zarar vermez dimi TV'ye? :mutlu 3 saat yapsak nolur? 10 saat mi olması gerekiyor illa? Yaptıktan sonra açıp servis menüsünden siyah beyaz her renkte tekrar kontrol edeceğim deĞil mi?
Saat konusu size kalmış
Ben gündüz çalışmasını istemediğim ve gece de kapatmak için kalkmak zoruna kalmayın diye bunu yazmıştım
TV ye birşey yapmaz, yapıyorsa da sizin için hayırlısı olur merak etmeyin
Kimsenin bakmaması şartı ile (Üzerine örtü örtünüz o halde) 1 saat çalıştırıp deneyin isterseniz.

eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
336
Saat konusu size kalmış
Ben gündüz çalışmasını istemediğim ve gece de kapatmak için kalkmak zoruna kalmayın diye bunu yazmıştım
TV ye birşey yapmaz, yapıyorsa da sizin için hayırlısı olur merak etmeyin
Kimsenin bakmaması şartı ile (Üzerine örtü örtünüz o halde) 1 saat çalıştırıp deneyin isterseniz.
Evet öyle yapayım.1 saat. Bu arada benim pixeller stuck pixels değil dead pixel. Koyu gri renkte.

Geri
Üst Alt