Yapamıyoruz gibi bir şey söylemezler değil miServis menüsünden ölü piksel için pattern test yapsınlar.
Onun dışında yine servis menüsünden "lifetime" kaç dakika ona bakarsınız.
Hemen yanlarında kendiniz yapın ve test sonucu sizin istediğiniz gibi görünmüyorsa montaj formuna imza atmayın bu kadar basitYapamıyoruz gibi bir şey söylemezler değil mi
Hemen yanlarında kendiniz yapın ve test sonucu sizin istediğiniz gibi görünmüyorsa montaj formuna imza atmayın bu kadar basit
Akıllı telefonunuza aşağıdaki linkte bulunan uygulamayı indirin ve kurun, TV ye widi üzerinden bağlanın, dilediğiniz kontrolü yapın.
Hemen yanlarında kendiniz yapın ve test sonucu sizin istediğiniz gibi görünmüyorsa montaj formuna imza atmayın bu kadar basit
Akıllı telefonunuza aşağıdaki linkte bulunan uygulamayı indirin ve kurun, TV ye widi üzerinden bağlanın, dilediğiniz kontrolü yapın.
lifetime 6 dakika çıktı. birtane sağda ölüpixel var. 3 taneye kadar normalmişServis menüsünden ölü piksel için pattern test yapsınlar.
Onun dışında yine servis menüsünden "lifetime" kaç dakika ona bakarsınız.
bende birtane çıktı ve servis kaydına yazdılarAdem bey internnetten ürün aldık geldi servis kurmaya ve ölü pixel çıktı birtane diyelim. Ne yapmamız gerekiyor?
İmza atmadık diyelim ben televizyonu nasıl iade edecem servis raporu olmadan?
Heeee andorid içindi buiphone da yok galiba uygulama
İşte bu da aslında yine firmaların alicengiz oyunudurlifetime 6 dakika çıktı. birtane sağda ölüpixel var. 3 taneye kadar normalmiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende birtane çıktı ve servis kaydına yazdılar
Adem bey internnetten ürün aldık geldi servis kurmaya ve ölü pixel çıktı birtane diyelim. Ne yapmamız gerekiyor?
İmza atmadık diyelim ben televizyonu nasıl iade edecem servis raporu olmadan?
Burada temel olarak neyi baz alacağımız önemli
Etik kurallar mı?
Kanun mu?
İnsani yaklaşım mı?
İlk madde olması gereken
İkinci madde kesin emir
Üçüncü madde inisiyatif
Servis formuna imza atılmaması demek, firmanın resmi kanallar önünde size hizmet verdiğini ispat edemeyeceği anlamı taşır.
iki adet var bu arada Not düştü kurulum raporuna. Ama gerçekten görünmesinin imkanı yok ölü pixelin. Videosunu atarım yine pixellerin. Sizin dediğiniz programla nasıl kontrol edebilirim?İşte bu da aslında yine firmaların alicengiz oyunudur
Yasada adet diye bir belirtilmiş husus yoktur
Üründe 1 tane de olsa 10 tane de olsa AYIPLI ÜRÜN sınıfına girer kanun önünde
Sorun şu ki firmalar seve seve kanun uygulamıyor
Ancak ve ancak hakem heyetine giderseniz Resmi Kurum Kararı adı altında değişim yapıyorlar bir adet ölü pixelde.
Dilerseniz pixel fix programlarından birisi ile bir gün gece yatarken videoyu açıp sabaha kadar çalıştırıp sabah kontrol edebilirsiniz
Program demem yanlış olmuş, bunlar aslında hücreleri çok hızlı şekilde defalarca çalışmaya zorlayan özel yapılmış videolar.iki adet var bu arada Not düştü kurulum raporuna. Ama gerçekten görünmesinin imkanı yok ölü pixelin. Videosunu atarım yine pixellerin. Sizin dediğiniz programla nasıl kontrol edebilirim?
İnternetten almanızın konu ile bağlantısını anlayamadım ben?yani ne yapmam gerekir internetten almaya bu yüzden korkuyorum.
ölü pixel çıktı ne yapacam ? servis raporsuz iade/değişim almıyorlar internetteki satıcılar